Drimble

Evenementen in Hauwert

Hieronder staan de evenementen gehouden in Hauwert. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over hauwert

Evenementen in Hauwert

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Medemblik staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Medemblik. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Hauwert

FotoEvenementPlaats
HauwertEgboetsloop Hauwert
Locatie: Hauwert 73, Hauwert
Wanneer: Op 4 november 2018

De Egboetsloop in Hauwert start op zondag 4 november 2018 voor de 46e keer. Deze prestatieloop is voor diverse leeftijden. Met afstanden... (lees verder)

HauwertJohn Farmers? Whistles in de Kerk in Hauwert
Locatie: Hauwert 94, Hauwert
Wanneer: Op 25 november 2016

John Farmers? Whistles (folkmuziek) uit Wervershoof begon in 1998 met Bas, Daniëlle en Martijn Berkhout en Harry Sierkstra. Later kwam... (lees verder)

HauwertNadja Filtzer brengt een ode aan Edith Piaf in de kerk in Hauwert
Locatie: Hauwert 73, Hauwert
Wanneer: Op 21 oktober 2016

Een muzikale reis van de Parijse bordelen tot uitverkochte concertzalen met hooggeëerd publiek. Van Piaf?s grote en onmogelijke liefde... (lees verder)

HauwertKermis Hauwert
Locatie: Hauwert 109, Hauwert
Wanneer: Tot en met 5 september 2016

Een kleinschalige kermis in Hauwert op de Heemraadwitweg mag je niet missen. De Noordhollandse kermissen zijn, op zijn Noordhollands... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Abbekerk Andijk Benningbroek Hauwert Lambertschaag Medemblik Midwoud Nibbixwoud Oostwoud Opperdoes Sijbekarspel Twisk Wervershoof Wognum Zwaagdijk
Terug naarEvenementen gemeente MedemblikEvenementen regio West-FrieslandEvenementen provincie Noord-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio West-Friesland:

Regio's in de provincie Noord-Holland: