Drimble

Evenementen in Sijbekarspel

Hieronder staan de evenementen gehouden in Sijbekarspel. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over sijbekarspel

Evenementen in Sijbekarspel

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Medemblik staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Medemblik. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Sijbekarspel

FotoEvenementPlaats
SijbekarspelKermis in Sijbekarspel 2016
Locatie: Molenstraat 10, Sijbekarspel
Wanneer: Tot en met 22 mei 2016

Van 20 tot en met 22 mei 2016 vindt de jaarlijkse kermis in Sijbekarspel plaats. In de kroeg kun je terecht voor een natje en droogje en... (lees verder)

SijbekarspelKermis in Sijbekarspel
Locatie: Molenstraat 10, Sijbekarspel
Wanneer: Tot en met 31 mei 2015

Van vrijdag 29 tot zondag 31 mei 2015 is er Kermis in Sijbekarspel van 15:00 tot 01:00. (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Abbekerk Andijk Benningbroek Hauwert Lambertschaag Medemblik Midwoud Nibbixwoud Oostwoud Opperdoes Sijbekarspel Twisk Wervershoof Wognum Zwaagdijk
Terug naarEvenementen gemeente MedemblikEvenementen regio West-FrieslandEvenementen provincie Noord-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio West-Friesland:

Regio's in de provincie Noord-Holland: