Drimble

Faillissementen in Abbekerk

Overzicht van de laatste bedrijven in Abbekerk die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over abbekerk

Overzicht recente faillissementen en surseances in Abbekerk

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Abbekerk. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Abbekerk

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
31-07-2019Bosveld Nederland BV (h.o.d.n. Nature`s Valley)
Vlaarkom, Abbekerk
Abbekerk37158985
15-04-2015't Bonte Paard
Dorpsstraat, Abbekerk
Abbekerk37105413
01-06-2011Protea Holding BV
Vlaarkom, Abbekerk
Abbekerk37091496
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Abbekerk Andijk Benningbroek Hauwert Lambertschaag Medemblik Midwoud Nibbixwoud Oostwoud Opperdoes Sijbekarspel Twisk Wervershoof Wognum Zwaagdijk
Terug naarFaillissementen gemeente MedemblikFaillissementen regio West-FrieslandFaillissementen provincie Noord-HollandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio West-Friesland:

   Regio's in de provincie Noord-Holland: