Drimble

Evenementen in Nibbixwoud

Hieronder staan de evenementen gehouden in Nibbixwoud. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over nibbixwoud

Evenementen in Nibbixwoud

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Medemblik staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Medemblik. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Nibbixwoud

FotoEvenementPlaats
NibbixwoudDresCross Nibbixwoud
Locatie: Lange Dres 1, Nibbixwoud
Wanneer: Op 13 januari 2019

MTB tocht voor deelnemers van diverse niveaus; van de ervaren topklasse tot de minder ervaren recreanten. Ook voor de toeschouwers een... (lees verder)

NibbixwoudSinterklaasintocht Nibbixwoud
Locatie: Lange Dres 1, Nibbixwoud
Wanneer: Op 18 november 2018

Sinterklaasintocht Nibbixwoud Locatie: Muziektempel & De Dres Tijd: 13-15 uur (lees verder)

NibbixwoudJaarmarkt Nibbixwoud
Locatie: Dorpsstraat 87, Nibbixwoud
Wanneer: Op 1 juli 2018

Spektakel voor jong en oud, met volop kraampjes, activiteiten en volop dansen. (lees verder)

NibbixwoudJaarmarkt Nibbixwoud 2017
Locatie: Dorpsstraat 4, Nibbixwoud
Wanneer: Op 2 juli 2017

De naam jaarmarkt dekt de lading eigenlijk niet, dorpsfeest voor de gehele regio zou beter zijn! Voor de 7e maal wordt deze jaarmarkt door... (lees verder)

NibbixwoudJaarmarkt Nibbixwoud
Locatie: Dorpsstraat 4, Nibbixwoud
Wanneer: Op 3 juli 2016

De naam jaarmarkt dekt de lading eigenlijk niet, dorpsfeest voor de gehele regio zou beter zijn! Voor de 6e maal wordt deze jaarmarkt door... (lees verder)

NibbixwoudKermis Nibbixwoud
Locatie: Dorpsstraat 57, Nibbixwoud
Wanneer: Tot en met 21 juni 2016

Aan de Ganker en de Dorpsstraat van Nibbixwoud vind je de jaarlijkse kermis en bij de Cupidobar (die kun je niet missen!) staat een... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Abbekerk Andijk Benningbroek Hauwert Lambertschaag Medemblik Midwoud Nibbixwoud Oostwoud Opperdoes Sijbekarspel Twisk Wervershoof Wognum Zwaagdijk
Terug naarEvenementen gemeente MedemblikEvenementen regio West-FrieslandEvenementen provincie Noord-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio West-Friesland:

Regio's in de provincie Noord-Holland: