Drimble

Evenementen in Midwoud

Hieronder staan de evenementen gehouden in Midwoud. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over midwoud

Evenementen in Midwoud

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Medemblik staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Medemblik. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Midwoud

FotoEvenementPlaats
MidwoudHet 20e Druiffestival
Locatie: Korteling 2, Midwoud
Wanneer: Tot en met 25 november 2018

Oostwoud, Midwoud, 24 en 25 november Muziekfestival waar met elkaar muziek gemaakt wordt en er naar elkaar geluisterd wordt! Op zaterdag... (lees verder)

MidwoudSinterklaasintocht Midwoud/Oostwoud
Locatie: Tripkouw 28, Midwoud
Wanneer: Op 18 november 2018

Sinterklaasintocht Midwoud/Oostwoud Op zondag 18 november bezoekt Sinterklaas Midwoud en Oostwoud! Hij start met zijn rondrit om 14:15 uur... (lees verder)

MidwoudSnertpop gaat naar buiten!
Locatie: Tripkouw 2, Midwoud
Wanneer: Op 22 september 2018

Snertpop gaat naar buiten! Na het muziekfestival 11 jaar in Sporthal De Tripkouw in Midwoud te hebben georganiseerd, wordt Snertpop voor... (lees verder)

MidwoudTuinfair Midwoud
Locatie: Tripkouw 2, Midwoud
Wanneer: Tot en met 21 mei 2018

Tijdens het pinksterweekend van 19 t/m 21 mei 2018 staat Landgoed De Knap in Midwoud weer volop in het teken van het buitenleven,... (lees verder)

MidwoudTuinfair Midwoud - editie film en theater
Locatie: Tripkouw 2, Midwoud
Wanneer: Tot en met 21 mei 2018

Het 4 hectare landgoed met boerderij, haar unieke boomgaard en de weidse landerijen eromheen zullen worden omgetoverd tot een platform voor... (lees verder)

MidwoudTuinfair Midwoud - Beach Edition
Locatie: Tripkouw 2, Midwoud
Wanneer: Tot en met 5 juni 2017

Op 3, 4 en 5 juni 2017 kunt u tijdens de Pinksterdagen weer volop genieten van de Tuinfair op Landgoed de Knap in Midwoud. Het 4 hectare... (lees verder)

MidwoudKinderkermis Oostwoud
Locatie: Midwouder Dorpsstraat 21, Midwoud
Wanneer: Tot en met 9 april 2017

Kinderkermis in Oostwoud op vrijdag 7 april 2017 t/m zondag 9 april 2017 van 15:00-23:00  (lees verder)

MidwoudSnertpop in Midwoud
Locatie: Tripkouw 28, Midwoud
Wanneer: Op 12 november 2016

Tien jaar geleden waagden vijf enthousiaste gasten uit Midwoud de gok om samen met Café De Post een festival op poten te zetten. Een... (lees verder)

MidwoudKermis Midwoud 2016
Locatie: Midwouder Dorpsstraat 21, Midwoud
Wanneer: Tot en met 26 juni 2016

De jaarlijkse kermis in Midwoud vindt plaats van 24 tot en met 26 juni 2016 op het Cor Druifplein in Midwoud. (lees verder)

MidwoudTuinfair Midwoud 2016
Locatie: Tripkouw 28, Midwoud
Wanneer: Tot en met 16 mei 2016

Tijdens het Pinksterweekend 14, 15 en 16 mei staat Landgoed De Knap in Midwoud weer volop in het teken van buitenleven, interieur, koken,... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Abbekerk Andijk Benningbroek Hauwert Lambertschaag Medemblik Midwoud Nibbixwoud Oostwoud Opperdoes Sijbekarspel Twisk Wervershoof Wognum Zwaagdijk
Terug naarEvenementen gemeente MedemblikEvenementen regio West-FrieslandEvenementen provincie Noord-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio West-Friesland:

Regio's in de provincie Noord-Holland: