Drimble

Evenementen in Westdorpe

Hieronder staan de evenementen gehouden in Westdorpe. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over westdorpe

Evenementen in Westdorpe

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Terneuzen staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Terneuzen. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Westdorpe

FotoEvenementPlaats
WestdorpeBaeckermat Auto Bioscoop Avond
Locatie: Bernhardstraat 80, Westdorpe
Wanneer: Op 29 maart 2018

Ter gelegenheid van ons nieuw parkeerterrein organiseert de Baeckermat een Auto bioscoop avond op donderdag 29 maart om 19.30 uur. Kosten... (lees verder)

WestdorpeGaragesale Westdorpe
Locatie: Graafjansdijk, Westdorpe
Wanneer: Op 30 april 2016

De 1e Garage Sale van Westdorpe is een feit! De Garage Sale zal plaatsvinden op zaterdag 30 April 2016 van 8:00 tot 16:00 uur. Inschrijven... (lees verder)

WestdorpeBenefietdiner Vrienden van Tragel Zorg
Locatie: Smitsschorreweg 9, Westdorpe
Wanneer: Op 13 april 2016

Graag nodigen wij u van harte uit voor de vierde editie van het Benefietdiner. Samen met partners Scalda en Dethon bieden wij u een... (lees verder)

WestdorpeWorkshop Mindful Creatief
Locatie: Wilhelminastraat 12, Westdorpe
Wanneer: Tot en met 31 maart 2016

Gedurende 2 uur werken we aan volledige ontspanning, aandacht bij het nu en jouw persoonlijke ontwikkeling op schildersdoek! Je gaat naar... (lees verder)

Westdorpekerstconcert door Zeeuws-Vlaams kamerkoor in `de Kirke `
Locatie: Graaf Jansdijk A 190, Westdorpe
Wanneer: Op 16 december 2015

Kerstconcert in `MFC `de Kirke te Westdorpe door het Z.-Vl. Kamerkoor o.l.v. dirigent M. van Westen. Het voormalig kerkgebouw is... (lees verder)

Westdorpefilmmiddag in `de Kirke`
Locatie: Graaf Jansdijk A 190, Westdorpe
Wanneer: Op 29 november 2015

`de rijdende grensrechter`, een film over onze mooie landstreek waarin de grensrechter per solex sympathieke Zeeuws-Vlamingen... (lees verder)

WestdorpeWerelkampioenschap Feedervissen 2015
Locatie: Klein Kanaalweg, Terneuzen
Wanneer: Tot en met 12 juli 2015

Het vijfde wereldkampioenschap vissen met de feederhengel wordt op 11 en 12 juli aan het kanaal tussen Gent en Terneuzen gehouden. Twee... (lees verder)

WestdorpeCreatieve Cursus Muziekschilderij voor kids
Locatie: Wilhelminastraat 12, Westdorpe
Wanneer: Tot en met 25 februari 2015

Naar muziek kun je luisteren of erop dansen. Maar je kunt er ook op tekenen! Uitgangspunt is de inspiratie voor kunst en de vertaling die... (lees verder)

WestdorpeWorkshop Newborn Memory
Locatie: Wilhelminastraat 12, Westdorpe
Wanneer: Tot en met 25 februari 2015

Deze workshop is speciaal voor vrouwen die net moeder zijn geworden. Je maakt een uniek kunstwerk van jouw kindje! Je neemt mee: een... (lees verder)

WestdorpeCreatieve Mindgym voor jongeren/volwassenen
Locatie: Wilhelminastraat 12, Westdorpe
Wanneer: Tot en met 30 januari 2015

De 4 lessen bestaan altijd uit drie vaste onderdelen: 1.Ontspanning: We werken met vaardigheden van Mindfulness om de aandacht in het heden... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Axel Biervliet Hoek Koewacht Philippine Sas van Gent Sluiskil Spui Terneuzen Westdorpe Zaamslag Zuiddorpe
Terug naarEvenementen gemeente TerneuzenEvenementen regio Zeeuws-VlaanderenEvenementen provincie ZeelandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Zeeuws-Vlaanderen:

Regio's in de provincie Zeeland: