Drimble

Faillissementen in Westdorpe

Overzicht van de laatste bedrijven in Westdorpe die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over westdorpe

Overzicht recente faillissementen en surseances in Westdorpe

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Westdorpe. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Westdorpe

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
08-11-2016Tomaholic BV
Smitsschorreweg, Westdorpe
Westdorpe20155846
08-11-2016Tbeefq BV
Smitsschorreweg, Westdorpe
Westdorpe20155953
09-07-2015Hodn Weststar
Klein Kanaalweg, Westdorpe
Westdorpe22062904
13-06-2013Hodn (voorheen) Betimmering Montage De Vries
Graafjansdijk A, Westdorpe
Westdorpe20158631
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Axel Biervliet Hoek Koewacht Philippine Sas van Gent Sluiskil Spui Terneuzen Westdorpe Zaamslag Zuiddorpe
Terug naarFaillissementen gemeente TerneuzenFaillissementen regio Zeeuws-VlaanderenFaillissementen provincie ZeelandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Zeeuws-Vlaanderen:

   Regio's in de provincie Zeeland: