Drimble

Evenementen in Axel

Hieronder staan de evenementen gehouden in Axel. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over axel

Evenementen in Axel

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Terneuzen staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Terneuzen. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Axel

FotoEvenementPlaats
AxelTentoonstellingen mei/juni kunstgalerie De Zwarte Kat
Locatie: Noordstraat 15, Axel
Wanneer: Tot en met 30 juni 2019

Kunstgalerie De Zwarte Kat Noordstraat 15 4571GB Axel MIA AMERICA BEELDEN KERAMIEK GREETJE DE VRIES BEELDEN BRONS ALEX SANDEE SCHILDERIJEN... (lees verder)

AxelOldtimerfestival Axel
Locatie: Szydlowskiplein, Axel
Wanneer: Op 30 mei 2019

Het festival vind plaats aan het Szydlowskiplein en de parking van Albert Heijn. Ieder jaar kiest de organisatie een ander thema.Dit jaar... (lees verder)

AxelSPIE Internationale Junioren Driedaagse
Locatie: Markt 1, Axel
Wanneer: Tot en met 26 mei 2019

De 38e editie van de Spie Internationale Junioren Driedaagse van Axel staat op het rprogramma. In ieder geval is er weer een fraai veld aan... (lees verder)

AxelAvondwandelvierdaagse Axel
Locatie: Sportlaan 11, Axel
Wanneer: Tot en met 24 mei 2019

Avondvierdaagse Axel 20 Mei t/m 24 Mei 2019 Afstanden : 5 - 10 ? 15 km Startlocatie : Kantine FC Axel Sportlaan 11 4571 CA Axel ... (lees verder)

AxelTolvrije dag in het museum Het Warenhuis
Locatie: Markt 2, Axel
Wanneer: Op 13 april 2019

De tunnel is terug een dagje tolvrij! Maak hiervan zeker eens gebruik om een bezoekje te brengen aan ons prachtige museum te Axel.... (lees verder)

AxelIerse avond
Locatie: Rooseveltlaan 1, Axel
Wanneer: Op 23 maart 2019

Zaterdagavond 23 maart organiseert de FRIENDS OF FOLK voor de 9e keer in samenwerking met DE HALLE in AXEL een gezellige IERSE-avond. Met... (lees verder)

AxelDutch Master Motocross
Locatie: Lageweg 4, Axel
Wanneer: Tot en met 17 maart 2019

Op Zaterdag 16 en Zondag 17 maart zullen de Dutch Masters of Motorcross het seizoen openen bij RES Axel. Op zaterdag 16 maart zullen... (lees verder)

AxelROMMEL & TWEEDEHANDS MARKT SPORTUUS AXEL
Locatie: Oud Oosteinde 1, Axel
Wanneer: Op 15 december 2018

Op zoek naar leuke hebbedingetjes? Kom dan eens naar de winter rommel & tweedehands markten in Sporthal `t Sportuus te Axel. De... (lees verder)

AxelKerstmarkt Axel
Locatie: centrum, Axel
Wanneer: Op 13 december 2018

Het centrum van Axel staat op donderdag 13 december van 17 u tm 22 u weer boordevol met kramen, er is volop muziek, dans en straattheater.... (lees verder)

AxelGezellige bingomiddag in de Halle, Axel
Locatie: Rooseveltlaan 1, Axel
Wanneer: Tot en met 23 november 2018

Er zijn iedere bingo leuke prijzen te winnen en u bent van harte welkom. De zaal is open om 13.00 uur. De bingomiddag begint om 13.30 uur... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Axel Biervliet Hoek Koewacht Philippine Sas van Gent Sluiskil Spui Terneuzen Westdorpe Zaamslag Zuiddorpe
Terug naarEvenementen gemeente TerneuzenEvenementen regio Zeeuws-VlaanderenEvenementen provincie ZeelandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Zeeuws-Vlaanderen:

Regio's in de provincie Zeeland: