Drimble

Evenementen in Zaamslag

Hieronder staan de evenementen gehouden in Zaamslag. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over zaamslag

Evenementen in Zaamslag

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Terneuzen staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Terneuzen. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Zaamslag

FotoEvenementPlaats
ZaamslagScaldis Kamermuziek Festival in Zaamslag
Locatie: Terneuzensestraat 2, Zaamslag
Wanneer: Op 11 mei 2019

Concertuitvoering van het Kamermuziekfestival dat wordt georganiseerd door violist Mathieu van Bellen. Op het programma staan... (lees verder)

ZaamslagRembrandt & De Gouden Eeuw
Locatie: Terneuzensestraat 2, Zaamslag
Wanneer: Op 6 april 2019

Nederland viert 350 jaar onsterfelijkheid van Rembrandt De Nederlandse schilder Rembrandt kende veel hoogte- en dieptepunten in zijn leven.... (lees verder)

Zaamslag"Eik en Linde" - Bach, Meesterlijk Veelzijdig
Locatie: Terneuzensestraat 2, Zaamslag
Wanneer: Op 24 maart 2019

Het Amsterdamse barokorkest Eik en Linde” vormt inmiddels een jaarlijks hoogtepunt op ons Podium. Waar we in voorgaande jaren... (lees verder)

Zaamslag"The Wanderers" - Tribute to Elvis
Locatie: Terneuzensestraat 2, Zaamslag
Wanneer: Op 16 maart 2019

The Rock?nRoll band The Wanderers speelt 50?s en vroege 60?s classics. Met een overduidelijke liefde voor dat tijdperk (je kijkt je... (lees verder)

ZaamslagPianoconcert Bart de Graaf
Locatie: Terneuzensestraat 2, Zaamslag
Wanneer: Op 3 maart 2019

Klassiek zondag-middag matinee concert: Bart de Graaf (Middelburg, 1983) , pianist en presentator. Bart kreeg op 8-jarige leeftijd zijn... (lees verder)

ZaamslagNabeeld Verbeeld, literatuur, Muziek & Beeld
Locatie: Terneuzensestraat 2, Zaamslag
Wanneer: Op 17 februari 2019

Nabeeld Verbeeld, Close-up van een roman In juni 2018 verscheen de roman Nabeeld van Yves Bondue. Omdat de auteur beroepshalve al jaren... (lees verder)

ZaamslagSUP Tour Terneuzen - Brasserie de nieuwe Kraag
Locatie: Terneuzensestraat 89, Zaamslag
Wanneer: Tot en met 31 oktober 2018

SUP mee met een van de mooiste tochten door de natuur! Op de binnenwateren van de kreek blijf je je verbazen over de schoonheid die ze te... (lees verder)

ZaamslagSinterklaas intocht Zaamslaag
Locatie: Plein 1, Zaamslag
Wanneer: Op 25 november 2017

Zaterdag 25 november van 14:00 t/m 16:00 uur in het voormalig stadhuis in Zaamslag. Openingstijden Op zaterdag 25 november 2017 - 14:00... (lees verder)

Zaamslag43e Nacht van Zaamslag
Locatie: Plein 23, Zaamslag
Wanneer: Op 21 mei 2016

Op zaterdagavond 21 mei 2016 zal wederom de inmiddels legendarische Nacht van Zaamslag worden verreden. Na het succes van de vorige jaren... (lees verder)

ZaamslagKlassiek concert "Chapelle Sauvage"
Locatie: Terneuzensestraat 2, Zaamslag
Wanneer: Op 8 november 2015

Zondag Matinee concert. Vijf getalenteerde strijkers spelen een programma met klassieke muziek Edward Grieg. Openingstijden Op zondag 8... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Axel Biervliet Hoek Koewacht Philippine Sas van Gent Sluiskil Spui Terneuzen Westdorpe Zaamslag Zuiddorpe
Terug naarEvenementen gemeente TerneuzenEvenementen regio Zeeuws-VlaanderenEvenementen provincie ZeelandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Zeeuws-Vlaanderen:

Regio's in de provincie Zeeland: