Drimble

Evenementen in Biervliet

Hieronder staan de evenementen gehouden in Biervliet. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over biervliet

Evenementen in Biervliet

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Terneuzen staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Terneuzen. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Biervliet

FotoEvenementPlaats
BiervlietPompoen High Tea in de Kas!
Locatie: Watervlietseweg 15, IJzendijke
Wanneer: Tot en met 18 oktober 2019

BeschrijvingBewerken Na lang experimenteren in het bakken zijn we tot een verrassende high-tea gekomen. Koekjes, toffees, chocolaatjes,... (lees verder)

BiervlietGeuzenfeesten Biervliet
Locatie: Stadsweide 80, Biervliet
Wanneer: Tot en met 31 mei 2019

Ook dit jaar worden weer de Geuzenfeesten georganiseerd in Biervliet. Dit is alweer de 47e editie. Het evenement zal plaatsvinden van 29... (lees verder)

BiervlietKnutselen voor moederdag in Braakman-Noord
Locatie: Braakmanweg 5, Biervliet
Wanneer: Op 5 mei 2019

Bezoek met je kinderen de Braakmanboerderij voor een middag knutselen aan de houtbewerkingstafel. Een week voor moederdag mogen de kinderen... (lees verder)

BiervlietKabouterdag Braakman-Noord
Locatie: Braakmanweg 5, Biervliet
Wanneer: Op 28 april 2019

Kom deze lente met je kinderen naar het Kabouterpad in Braakman-Noord en ga samen op zoek naar kaboutersporen. Bij de Braakmanboerderij... (lees verder)

BiervlietNatuurspeurtocht + paaseieren schilderen
Locatie: Braakmanweg 5, Biervliet
Wanneer: Op 21 april 2019

Op 21 april opent de Braakmanboerderij haar deuren voor weer een spetterend seizoen. Kom jij met het hele gezin de natuurspeurtocht doen?... (lees verder)

BiervlietKerst Kabouterdag in de Braakman
Locatie: Braakmanweg 5, Biervliet
Wanneer: Op 27 december 2018

Kerstkabouterdag Braakman-Noord Kom met je kinderen naar het winterse bos in Braakman-Noord en beleef samen de wondere winterwereld van... (lees verder)

BiervlietHuttenbouwdag
Locatie: Braakmanweg 5, Biervliet
Wanneer: Op 21 oktober 2018

In de Braakman boerderij ontvangt het hele gezin informatie over teken. Waar komen teken voor? Wat is er gevaarlijk aan een tekenbeet? En... (lees verder)

BiervlietKabouterdag
Locatie: Braakmanweg 5, Biervliet
Wanneer: Op 16 september 2018

Wist je dat er echte kabouters in het bos van de Braakman wonen? Vandaag kun je ze gaan zoeken! In de Braakmanboerderij ligt een... (lees verder)

BiervlietDoe dag in Braakman-Noord
Locatie: Braakmanweg 5, Biervliet
Wanneer: Op 2 september 2018

Kom met het hele gezin naar de Braakman boerderij. Daar is van alles te beleven! Ga op zoek naar echte haaientanden in de zandbak, bekijk... (lees verder)

BiervlietBramen plukken en bramenjam maken
Locatie: Braakmanweg 5, Biervliet
Wanneer: Tot en met 26 augustus 2018

Het is weer zomer en de bramen groeien volop in Braakman-Noord! Vandaag kun je zelf bramenjam maken in de Braakman boerderij. De natuurgids... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Axel Biervliet Hoek Koewacht Philippine Sas van Gent Sluiskil Spui Terneuzen Westdorpe Zaamslag Zuiddorpe
Terug naarEvenementen gemeente TerneuzenEvenementen regio Zeeuws-VlaanderenEvenementen provincie ZeelandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Zeeuws-Vlaanderen:

Regio's in de provincie Zeeland: