Drimble

Evenementen in Hoek

Hieronder staan de evenementen gehouden in Hoek. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over hoek

Evenementen in Hoek

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Terneuzen staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Terneuzen. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Hoek

FotoEvenementPlaats
HoekWET?19 - Wake Event Terneuzen (actiesport event)
Locatie: middenweg 1, Hoek
Wanneer: Op 1 juni 2019

W.E.T. ?19 oftewel Wake Event Terneuzen op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni het actiesport event van Zeeland op de Braakman in... (lees verder)

HoekHerfststukjes maken
Locatie: Braakmanweg 5, Biervliet
Wanneer: Op 28 oktober 2018

Maak je eigen herfststukje met hout uit het bos van Staatsbosbeheer. Lekker een middagje knutselen, timmeren en verven! Na afloop prijkt... (lees verder)

HoekNajaarsmarkt Groei & Bloei Zeeuws-Vlaanderen en Noord Belgie
Locatie: , Leeuwenlaan 29, Terneuzen
Wanneer: Tot en met 6 oktober 2018

Op zaterdag 6 oktober van 9.00-12.00 uur organiseert Groei & Bloei de Najaarsmarkt waar u tegen kleine prijsjes nieuwe planten kunt... (lees verder)

HoekZomerbraderie Marina Beach Hoek
Locatie: Middenweg 1, Hoek
Wanneer: Tot en met 9 augustus 2017

Gezellige zomerbraderie en rommelmarkt op Marina Beach te Hoek. Met diverse kinder attracties en evenementen. Openingstijden Op zaterdag 3... (lees verder)

Hoekd`Oekse Feesten
Locatie: Gladiolenlaan, Hoek
Wanneer: Tot en met 28 mei 2016

Stichting d`Oekse Feesten bestaat al meer dan 10 jaar en staat garant voor gezelligheid op het dorp Hoek. De Stichting organiseert... (lees verder)

HoekPaasmarkt Marina Beach
Locatie: Middenweg 1, Hoek
Wanneer: Op 27 maart 2016

Op zondag 27 maart organiseert Oostappen Vakantiepark Marina Beach in samenwerking met Altena evenementen een paasmarkt op het park. Van... (lees verder)

HoekDiner Bingo Marina Beach
Locatie: Middenweg 1, Hoek
Wanneer: Op 19 maart 2016

Marina Beach presenteert in samenwerking met R&B Marina Beach een gezellig bingo diner avond. Heerlijk genieten van een 3 gangen keuze... (lees verder)

HoekOptreden Woodworks in het dorpshuis
Locatie: Noordstraat 1, Hoek
Wanneer: Op 16 januari 2016

Optreden Woodworks in het dorpshuis. Woodworks is een akoestische folk/rock coverband uit Zeeland. Openingstijden Op zaterdag 16 januari... (lees verder)

HoekZeeuwse Molendag
Locatie: Molenplein, Hoek
Wanneer: Op 5 september 2015

De Regionale Molendagen zijn in het leven geroepen om meer aandacht te geven aan een bepaalde streek van de molens binnen Zeeland. In 2000... (lees verder)

HoekErf fair
Locatie: Noorddijk 8, Hoek
Wanneer: Tot en met 29 augustus 2015

Protestantse gemeente te Hoek organiseert ten bate van herbouw kerk en toren een overdekte Erf fair. op 28 en 29 augustus aan de Noorddijk... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Axel Biervliet Hoek Koewacht Philippine Sas van Gent Sluiskil Spui Terneuzen Westdorpe Zaamslag Zuiddorpe
Terug naarEvenementen gemeente TerneuzenEvenementen regio Zeeuws-VlaanderenEvenementen provincie ZeelandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Zeeuws-Vlaanderen:

Regio's in de provincie Zeeland: