Drimble

Evenementen in Rolde

Hieronder staan de evenementen gehouden in Rolde. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over rolde

Evenementen in Rolde

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Aa en Hunze staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Aa en Hunze. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Rolde

FotoEvenementPlaats
RoldeKinder Buiten Festival
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 7 oktober 2019

Kampsheide bij Assen Van 11.00 tot 16.00 Een superleuk actief festival voor kinderen van alle leeftijden. Net als vorig jaar zijn alle... (lees verder)

RoldeBeeldschoon Rolde
Locatie: Beeldschoon Rolde
Wanneer: Tot en met 12 augustus 2019

11 augustus 2019 is alweer de 6e editie van Beeldschoon Rolde het kampioenschap der drie provincies van levende standbeelden. Met dit jaar... (lees verder)

RoldeOp de rug gezien
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 7 juni 2019

De Hondsrug is in verschillende opzichten de ruggengraat van Drenthe. Dit geologisch relict, ontstaan in de laatste ijstijden, was voor de... (lees verder)

RoldeFietsexcursie "Terug in de tijd"
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 31 maart 2019

Geologie en cultuurhistorie zijn in Nationaal Park Drentsche Aa nauw met elkaar verbonden. Tijdens deze fietstocht ontdekken deelnemers het... (lees verder)

Rolde7 Gangen Diner Kookworkshop
Locatie: Kookstudio Zen Drenthe
Wanneer: Tot en met 24 maart 2019

Kookworkshop uitgebreid 7-gangen diner In de grote open kookstudio in huiselijke sfeer worden zeer veel verschillende workshops gegeven.... (lees verder)

RoldeZondagse Brunch
Locatie: Kookstudio Zen Drenthe
Wanneer: Tot en met 18 maart 2019

Weekendontbijt/brunch bij Kookstudio Taste of Zen   Een goed begin is het halve werk. En hoe nu de dag of het weekend beter te beginnen... (lees verder)

RoldeAnreeperdiep, Deurzerdiep
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 16 februari 2019

De Nationaal Park gidsen vertellen onderweg verhalen over het landschap en de cultuurhistorie van het gebied. Datum: 16 februari 2019... (lees verder)

RoldeIndian Summer Ultra
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 21 oktober 2018

Atleten die de marathon maar een peulenschil vinden, kunnen zich 20 oktober pas echt uitleven tijdens de langste ultra trail van Nederland.... (lees verder)

RoldeRUNFORESTRUN Indian Summer
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 21 oktober 2018

De RUNFORESTRUN Indian Summer kent zijn oorsprong in de RFR Drentsche Aa. Het evenement maakt onderdeel uit van de Indian Summer Ultra... (lees verder)

RoldeKinder Buiten Festival
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 8 oktober 2018

Een superleuk actief festival voor kinderen van alle leeftijden. Net als vorig jaar zijn alle activiteiten gratis. Je kunt knutselen,... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Amen Anderen Anloo Annen Annerveenschekanaal Balloerveld Balloo Deurze Eext Eexterveen Eexterveenschekanaal Eexterzandvoort Ekehaar Eldersloo Eleveld Gasselte Gasselternijveen Gasselternijveenschemond Gasteren Geelbroek Gieten Gieterveen Grolloo Marwijksoord Nieuw-Annerveen Nieuwediep Nijlande Nooitgedacht Oud-Annerveen Papenvoort Rolde Schipborg Schoonloo Spijkerboor (GR) Vredenheim
Terug naarEvenementen gemeente Aa en HunzeEvenementen regio TynaarloEvenementen provincie DrentheEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Tynaarlo:

Regio's in de provincie Drenthe: