Drimble

Evenementen in de Gemeente Aa en Hunze

Hieronder staan de evenementen gehouden in de Gemeente Aa en Hunze. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over gemeente aa en hunze

Evenementen in de Gemeente Aa en Hunze

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Aa en Hunze staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Aa en Hunze. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de Gemeente Aa en Hunze

FotoEvenementPlaats
RoldeKinder Buiten Festival
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 7 oktober 2019

Kampsheide bij Assen Van 11.00 tot 16.00 Een superleuk actief festival voor kinderen van alle leeftijden. Net als vorig jaar zijn alle... (lees verder)

Ekehaarde nieuwe jas van Ede
Locatie: De theaterboerderij
Wanneer: Tot en met 6 oktober 2019

De nieuwe jas van Ede is een theaterconcert en een ode aan de muziek en teksten van Ede Staal. De mooiste liedjes zijn verpakt in een... (lees verder)

EkehaarJames Oesi
Locatie: De theaterboerderij
Wanneer: Tot en met 9 september 2019

Contrabassist James Oesi (London, 1988) is sinds zijn komst in 2009 naar Nederland een bekend gezicht in de klassieke en moderne... (lees verder)

SchoonlooBingo
Locatie: Camping De Tien Heugten
Wanneer: Tot en met 1 september 2019

Grand Café De Tien Heugten organiseert iedere zaterdagavond een gezellige Bingo! Kom jij ook?  Aanvang 20:15 (lees verder)

Gasselternijveenhorecaplein odoorn
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 21 augustus 2019

Horecaplein organiseert dit jaar voor het eerst de zomer braderien , het gebeurt in het centrum van Odoorn  er is vertier , braderie en... (lees verder)

GasselternijveenBoerderijfair
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 19 augustus 2019

Zondag 18 aug organiseren wij voor de 6de keer de Boerderijfair. Naast de ruim 40 kramen met onder andere verse zuivel, kazen,... (lees verder)

RoldeBeeldschoon Rolde
Locatie: Beeldschoon Rolde
Wanneer: Tot en met 12 augustus 2019

11 augustus 2019 is alweer de 6e editie van Beeldschoon Rolde het kampioenschap der drie provincies van levende standbeelden. Met dit jaar... (lees verder)

Spijkerboor (GR)Midzomeravond-kanotocht
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 22 juni 2019

Op de langste dag van dit jaar 2019 maakt men een mooie midzomerse kanotocht over de meanders van de Hunze in de omgeving het... (lees verder)

GrollooHolland International Blues Festival
Locatie: Café Restaurant Hofsteenge
Wanneer: Tot en met 16 juni 2019

Op het in `Woodstock-sfeer` aangeklede festivalterrein van het Drentse Grolloo komen artiesten en liefhebbers in juni samen voor... (lees verder)

EextTijdloos
Locatie: Braams Hof
Wanneer: Tot en met 12 juni 2019

?Tijdloos? 11 mei tot en met 10 juni 2019 Kunst expositie op de deel van Braamshof, Hoofdstraat 21 te Eext Er valt recent beeldend werk... (lees verder)

Navigeer verder:

Per plaats in deze gemeente Amen Anderen Anloo Annen Annerveenschekanaal Balloerveld Balloo Deurze Eext Eexterveen Eexterveenschekanaal Eexterzandvoort Ekehaar Eldersloo Eleveld Gasselte Gasselternijveen Gasselternijveenschemond Gasteren Geelbroek Gieten Gieterveen Grolloo Marwijksoord Nieuw-Annerveen Nieuwediep Nijlande Nooitgedacht Oud-Annerveen Papenvoort Rolde Schipborg Schoonloo Spijkerboor (GR) Vredenheim
Terug naarEvenementen regio TynaarloEvenementen provincie Drenthe

Gemeenten in de regio Tynaarlo:

Regio's in de provincie Drenthe: