Drimble

Evenementen in Gieterveen

Hieronder staan de evenementen gehouden in Gieterveen. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over gieterveen

Evenementen in Gieterveen

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Aa en Hunze staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Aa en Hunze. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Gieterveen

FotoEvenementPlaats
GieterveenHemelvaartmarkt
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 31 mei 2019

Er is markt door het hele dorp en bij de molen zijn verschillende activiteiten. De molen draait en de molenaars geven uitleg en... (lees verder)

GieterveenIers concert van The Lasses
Locatie: Het Kleine Kerkje Gieterveen
Wanneer: Tot en met 14 april 2019

Folkduo The Lasses timmert al een tijdje aan de weg, en dat is niet onopgemerkt gebleven. Hun laatste album (een samenwerking met de... (lees verder)

GieterveenThe Lasses
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 14 april 2019

Dit is een activiteit van Het Kleine Kerkje: Folkduo The Lasses timmert al een tijdje aan de weg, en dat is niet onopgemerkt gebleven. Hun... (lees verder)

GieterveenGrunneger Troebadoer Jan Henk de Groot
Locatie: Het Kleine Kerkje Gieterveen
Wanneer: Tot en met 24 maart 2019

Midden jaren 80 luisterde Jan Henk bij opa en oma aandachtig naar Ede Staal en de Stamtoavel van Radio Noord. Nu ruim 30 jaar later hoort... (lees verder)

Gieterveen?T Nachtlochien
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 10 maart 2019

`T Nachtlochien is een culturele beleving, een voorstelling die u meeneemt naar een Drentse droomwereld. Waar doormiddel van dans,... (lees verder)

GieterveenGrunneger troebadoer
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 24 februari 2019

Dit is een activiteit van Het Kleine Kerkje:Grunneger Troebadoer Jan Henk de Groot. Midden jaren 80 luisterde Jan Henk bij opa en oma... (lees verder)

GieterveenVan Zijl Consort
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 18 februari 2019

Dit is een activiteit van Het Kleine Kerkje: Voorjaarsorkest van Zijl Consort. Het Van Zijl Consort, bestaande uit Rigobert van Zijl... (lees verder)

GieterveenDuo-concert Sunrise & May and June
Locatie: Het Kleine Kerkje Gieterveen
Wanneer: Tot en met 28 januari 2019

Deze middag spelen er twee duo?s in het Kleine Kerkje! (lees verder)

GieterveenTheaterprogramma BABYBOOMERS BLUES
Locatie: Het Kleine Kerkje Gieterveen
Wanneer: Tot en met 21 januari 2019

Babyboomers! Geboren in de eerste zeven jaar na de oorlog. Hebben veel zien veranderen. Van één telefoon in de hele straat, om de veearts... (lees verder)

GieterveenZangformatie LINK!
Locatie: Stichting Het Kleine Kerkje Gieterveen
Wanneer: Tot en met 16 december 2018

Zaterdag 15 december om 20:00 uur: Zangformatie LINK! met ?Kerst (en meer?.)Kom alvast in de kerstsfeer met de prachtige zangformatie... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Amen Anderen Anloo Annen Annerveenschekanaal Balloerveld Balloo Deurze Eext Eexterveen Eexterveenschekanaal Eexterzandvoort Ekehaar Eldersloo Eleveld Gasselte Gasselternijveen Gasselternijveenschemond Gasteren Geelbroek Gieten Gieterveen Grolloo Marwijksoord Nieuw-Annerveen Nieuwediep Nijlande Nooitgedacht Oud-Annerveen Papenvoort Rolde Schipborg Schoonloo Spijkerboor (GR) Vredenheim
Terug naarEvenementen gemeente Aa en HunzeEvenementen regio TynaarloEvenementen provincie DrentheEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Tynaarlo:

Regio's in de provincie Drenthe: