Drimble

Evenementen in Nieuw-Annerveen

Hieronder staan de evenementen gehouden in Nieuw-Annerveen. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over nieuw-annerveen

Evenementen in Nieuw-Annerveen

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Aa en Hunze staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Aa en Hunze. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Nieuw-Annerveen

FotoEvenementPlaats
Nieuw-AnnerveenKookworkshop eetbare wilde planten
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 5 mei 2019

Veel planten uit de natuur zijn eetbaar. Je kunt er heerlijke en gezonde gerechten mee maken.Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met... (lees verder)

Nieuw-AnnerveenAtelierroute Aa en Hunze.
Locatie: Informatiecentrum Egberts Lent
Wanneer: Tot en met 23 april 2019

Egberts Lent is een van de informatiecentra van Het Drentse Landschap. Dit weekend is er een expositie in het kader van de Atelierroute... (lees verder)

Nieuw-AnnerveenExpositie Atelierroute Beeldend Kunstenaars Aa & Hunze
Locatie: Bed & Breakfast Egberts Lent
Wanneer: Tot en met 22 april 2019

In het kader van de Atelierroute van de Stichting Beeldend Kunstenaars Aa & Hunze exposeren meerdere kunstenaars bij Egberts Lent,... (lees verder)

Nieuw-AnnerveenExpositie cursisten Laurens Boersma
Locatie: Bed & Breakfast Egberts Lent
Wanneer: Tot en met 15 april 2019

In de authentieke schuur van boerderij Egberts Lent wordt wederom een grote expositie gehouden met werk van de cursisten van schilder... (lees verder)

Nieuw-AnnerveenExpositie
Locatie: Informatiecentrum Egberts Lent
Wanneer: Tot en met 15 april 2019

Egberts Lent is een van de informatiecentra van Het Drentse Landschap.  Dit weekend kunt u het werk van cursisten van schilder Laurens... (lees verder)

Nieuw-AnnerveenRommelmarkt bij Egberts Lent
Locatie: Bed & Breakfast Egberts Lent
Wanneer: Tot en met 17 maart 2019

In de grote schuur van Egberts Lent wordt er weer een rommelmarkt gehouden, dit keer met meer standhouders. De schuur staat vol met antiek,... (lees verder)

Nieuw-AnnerveenHUNZE WORLD RIVERS DAY
Locatie: HUNZE WORLD RIVERS DAY, Hunzeweg 30, 30, Nieuw Annerveen
Wanneer: Op 24 september 2017

Op 24 september wordt wereldwijd de World Rivers Day gevierd, maar nu voor ?t eerst in Drenthe, aan de oevers van de Hunze. Doorlopend... (lees verder)

Nieuw-AnnerveenWorkshop siroop en gelei maken
Locatie: Egberts Lent, Hunzeweg 30, Nieuw Annerveen
Wanneer: Op 22 september 2017

Siroop van paardenbloemen, gelei van douglasspar of lijsterbessen: vul je voorraadkast aan met lekkers uit de natuur. Tijdens deze workshop... (lees verder)

Nieuw-AnnerveenVERS: Zaai, Plant en Oogst
Locatie: De Laadplaats, Hunzeweg 30, Nieuw Annerveen
Wanneer: Op 10 september 2017

VERS: diverse workshops, lezingen en lekker eten! Tijdens VERS leer je over ecologisch tuinieren, gezonde bodem, composteren, natuurlijke... (lees verder)

Nieuw-AnnerveenKookworkshop eetbare wilde planten
Locatie: Egberts Lent, Huzneweg 30, Nieuw Annerveen
Wanneer: Op 12 februari 2017

Een soep met paardenbloem en smalle weegbree? Of een kruidenboter met veldzuring en madeliefjes? Het is lekker, gezond en leuk om te doen!... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Amen Anderen Anloo Annen Annerveenschekanaal Balloerveld Balloo Deurze Eext Eexterveen Eexterveenschekanaal Eexterzandvoort Ekehaar Eldersloo Eleveld Gasselte Gasselternijveen Gasselternijveenschemond Gasteren Geelbroek Gieten Gieterveen Grolloo Marwijksoord Nieuw-Annerveen Nieuwediep Nijlande Nooitgedacht Oud-Annerveen Papenvoort Rolde Schipborg Schoonloo Spijkerboor (GR) Vredenheim
Terug naarEvenementen gemeente Aa en HunzeEvenementen regio TynaarloEvenementen provincie DrentheEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Tynaarlo:

Regio's in de provincie Drenthe: