Drimble

Faillissementen in Rolde

Overzicht van de laatste bedrijven in Rolde die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over rolde

Overzicht recente faillissementen en surseances in Rolde

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Rolde. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Rolde

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
11-07-2018F.g. Seefat Beheer BV
Asserstraat, Rolde
Rolde04038977
10-09-2015Easthouse Business Solutions BV
Landschrijverlaan, Rolde
Rolde02074546
22-04-2015Mensies Holding BV
De Hoorns, Rolde
Rolde04074566
19-02-2014Bouwbedrijf Mensies BV
De Ziel, Rolde
Rolde04035925
30-05-2013Hodn Weggen Bouw
Schapendrift, Rolde
Rolde04086388
16-11-2011Jack In The Box Holding BV
Esstraat, Rolde
Rolde04053855
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Amen Anderen Anloo Annen Annerveenschekanaal Balloerveld Balloo Deurze Eext Eexterveen Eexterveenschekanaal Eexterzandvoort Ekehaar Eldersloo Eleveld Gasselte Gasselternijveen Gasselternijveenschemond Gasteren Geelbroek Gieten Gieterveen Grolloo Marwijksoord Nieuw-Annerveen Nieuwediep Nijlande Nooitgedacht Oud-Annerveen Papenvoort Rolde Schipborg Schoonloo Spijkerboor (GR) Vredenheim
Terug naarFaillissementen gemeente Aa en HunzeFaillissementen regio TynaarloFaillissementen provincie DrentheFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Tynaarlo:

   Regio's in de provincie Drenthe: