Drimble

Evenementen in Anderen

Hieronder staan de evenementen gehouden in Anderen. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over anderen

Evenementen in Anderen

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Aa en Hunze staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Aa en Hunze. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Anderen

FotoEvenementPlaats
AnderenTim Knol en Awlward I
Locatie: Nijend24
Wanneer: Tot en met 17 juni 2018

Het zijn twee vrienden ze drinken iedere dag samen koffie. Samen optreden doen ze eigenlijk niet zo vaak. September 2017 trad Tim Knol bij... (lees verder)

AnderenVroege voorjaar bij het Scheebroekenloopje
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 15 april 2018

Het Scheebroekenloopje is één van de kleinste loopjes van de Drentsche Aa. De wandeling gaat langs het beekdal met karakteristieke... (lees verder)

AnderenJodymoon
Locatie: Nijend24, Nijend24, Anderen
Wanneer: Op 25 november 2017

Zangeres-pianiste Digna Janssen en multi-instrumentalist Johan Smeets zijn een singer-songwriter duo plus: ze leven en werken samen. Het... (lees verder)

AnderenPetra Berger - Touched by Streisand
Locatie: Nijend24, Nijend 24, Anderen
Wanneer: Op 13 oktober 2017

Levende legende en tienvoudig Grammy Award winnares Barbra Streisand vierde op 24 april 2017 haar 75ste verjaardag. Reden te meer om deze... (lees verder)

AnderenLuisterconcert Tim Knol
Locatie: Nijend24, Nijend 24, Anderen
Wanneer: Op 23 september 2017

Tim Knol Na het verschijnen van zijn titelloze debuut in 2010 ging het hard met Tim Knol. De plaat kreeg lovende kritieken, single... (lees verder)

AnderenOp zoek naar Gentianen
Locatie: Nationaal Park parkeerplaats Hagenbrink,
Wanneer: Op 17 september 2017

Anderen ? Onder deskundige leiding van Nationaal Park gidsen zoeken we in het Drentsche Aa landschap naar Gentianen. De wandeling loopt... (lees verder)

AnderenLuisterconcert Stephanie Struijk
Locatie: Nijend24, Nijend 24, Anderen
Wanneer: Op 9 september 2017

In haar nieuwe theatershow van dit jaar staat de roadtrip die Stephanie maakte met Daniël Lohues centraal. Ze speelt de liedjes van het... (lees verder)

AnderenCreatieve Hobbymarkt
Locatie: Dorpshuis Oes Stee, Hagenend 4, Anderen
Wanneer: Op 11 juni 2017

Een gezellige creatieve markt met een breed aanbod van zelfgemaakte spulletjes. (lees verder)

AnderenLuisterconcert Jason Staal
Locatie: Nijend24, Nijend 24, Anderen
Wanneer: Op 20 mei 2017

Jason Staal zal de eerste zijn die hier optreedt. Bijna twee jaar geleden speelde Jason ook bij ons, waar hij ons als één van de eersten... (lees verder)

AnderenLuister concert Lea Kliphuis - Singer Songwriter
Locatie: Nijend24, Nijend 24, Anderen
Wanneer: Op 11 februari 2017

In 2010 speelde Lea samen met Florian Wolf op één van de eerste concerten die bij Nijend24 plaatsvonden. In 2010 bracht ze haar... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Amen Anderen Anloo Annen Annerveenschekanaal Balloerveld Balloo Deurze Eext Eexterveen Eexterveenschekanaal Eexterzandvoort Ekehaar Eldersloo Eleveld Gasselte Gasselternijveen Gasselternijveenschemond Gasteren Geelbroek Gieten Gieterveen Grolloo Marwijksoord Nieuw-Annerveen Nieuwediep Nijlande Nooitgedacht Oud-Annerveen Papenvoort Rolde Schipborg Schoonloo Spijkerboor (GR) Vredenheim
Terug naarEvenementen gemeente Aa en HunzeEvenementen regio TynaarloEvenementen provincie DrentheEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Tynaarlo:

Regio's in de provincie Drenthe: