Drimble

Burgernet provincie Noord-Holland

Per regio: Alkmaar Amstelveen Amsterdam Haarlem Haarlemmermeer Het Gooi IJmond Noordkop Waterland West-Friesland Zaanstreek

menu provincie noord-holland

Burgernet de provincie Noord-Holland en de politie over de provincie Noord-Holland

Op deze pagina staat een overzicht met meldingen op Burgernet voor de provincie Noord-Holland en officiële nieuwsberichten van de politie. Ook verwijzen wij naar nieuwsberichten over meldingen op Burgernet. Op deze manier staat alles gerelateerd aan Burgernet in de provincie Noord-Holland in een overzicht.
11:35
De Politie
Op donderdagavond hield de politie een 21-jarige man uit Heerhugowaard aan wegens het bezit van harddrugs. Omstreeks 19.30 uur reed... Ook op:
11:35
De Politie
Op donderdag deed de politie onderzoek in een woning aan de Langemaad in Velserbroek. Ter plaatse werd een in werking zijnde hennepkwekerij...
11:29
De Politie
De politie is op zoek naar getuigen van een gewapende overval die op donderdagavond plaatsvond op een slijterij aan de Westergracht... Ook op:
11:29
De Politie
De politie is op zoek naar getuigen van een brandstichting die plaatsvond op vrijdagmorgen op de Etta Palmstraat in Hoofddorp. Omstreeks... Ook op:
10:11
De Politie
De politie stelt een onderzoek in naar aanleiding van het aantreffen van een explosief in de Korte Leidsewarsstraat op vrijdagochtend... Ook op:

18 januari 2018

21:53
Crimesite
Aan de Maarsenhof in Amsterdam-Zuidoost was aan het begin van de donderdagavond een schietpartij. Een man is naar het ziekenhuis vervoerd.... Ook op:
21:34
NH Nieuws
HAARLEM Een man gewapend met een vleesmes heeft vanavond een winkel aan de Westergracht in Haarlem overvallen. De politie is op zoek...
19:45
Hart Van Nederland
Een persoon is gewond geraakt bij een schietpartij in Amsterdam. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht....
16:47
De Politie
De recherche van district Oost is een onderzoek gestart naar een gewelddadige woningoverval waarbij een zwaargewonde is gevallen door...
16:05
De Politie
Een medewerker van een multicultureel centrum aan de Spelderholt in Amsterdam-Noord deed donderdagochtend 18 januari een bizarre ontdekking.... Ook op:
15:59
De Politie
Het EVA-team van de eenheid Den Haag hield donderdag 18 januari in Amsterdam een 46-jarige man aan die nog 150 dagen van zijn opgelegde... Ook op:
13:05
De Politie
De recherche is een uitgebreid onderzoek gestart naar een dodelijk schietincident aan de Cornelis Springerstraat in Amsterdam-Zuid.... Ook op:
12:47
De Politie
Woensdagavond, rond 21.30 is er een man bedreigd met een vuurwapen. De 21 jarige man uit Westzaan zat in zijn auto te wachten op de Aris... Ook op:
12:41
De Politie
Het moet een komisch gezicht zijn geweest: de aanhouding van een 27-jarige vrouw uit Kolhorn op de rotonde in de Westerterpweg en de Terpstraat... Ook op:

17 januari 2018

17:05
De Politie
Op 31 juli 2017 werd een 43-jarige marktkoopman het slachtoffer van een diefstal uit zijn truck welke geparkeerd stond aan het Raadhuisplein... Ook op:
17:05
De Politie
Op zaterdag 18 november raakte een 39-jarige man gewond bij een diefstal met geweld. De man probeerde twee daders tegen te houden die even... Ook op:
17:05
De Politie
De politie heeft in een uitgebreid onderzoek 7 verdachten gehoord. Het gaat om personen in de leeftijd van 20-54 jaar uit Ede, Amsterdam,...
14:41
De Politie
Na de vondst van een dode vrouw in het Veluwemeer op 30 april 2017 zijn de politie en het Openbaar Ministerie een Team Grootschalige...
12:53
De Politie
Een dief breekt in bij een woning in Nieuwegein en gaat ervandoor met de auto van de bewoner. Iemand schrijft daarna het kenteken van de auto... Ook op:
11:23
De Politie
De politie zoekt getuigen van een inbraak in een recreatiewoning aan de Lagedijk in Uitgeest. Woensdag rond 02.15 uur werd de bewoner... Ook op:
Gerelateerd

Navigeer verder:

Per regio Burgernet AlkmaarBurgernet AmstelveenBurgernet AmsterdamBurgernet HaarlemBurgernet HaarlemmermeerBurgernet Het GooiBurgernet IJmondBurgernet NoordkopBurgernet WaterlandBurgernet West-FrieslandBurgernet Zaanstreek
Terug naarBurgernet Nederland

Regio's in de provincie Noord-Holland: