Drimble

Faillissementen in Hoek

Overzicht van de laatste bedrijven in Hoek die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over hoek

Overzicht recente faillissementen en surseances in Hoek

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Hoek. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Hoek

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
31-07-2015Vakantie-eiland Braakman BV
Middenweg, Hoek
Hoek22052786
07-10-2014Braakman Sport BV
Middenweg, Hoek
Hoek21019125
22-11-2013Wabra BV
Middenweg, Hoek
Hoek21019124
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Axel Biervliet Hoek Koewacht Philippine Sas van Gent Sluiskil Spui Terneuzen Westdorpe Zaamslag Zuiddorpe
Terug naarFaillissementen gemeente TerneuzenFaillissementen regio Zeeuws-VlaanderenFaillissementen provincie ZeelandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Zeeuws-Vlaanderen:

   Regio's in de provincie Zeeland: