Drimble

Evenementen in Vinkeveen

Hieronder staan de evenementen gehouden in Vinkeveen. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over vinkeveen

Evenementen in Vinkeveen

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer De Ronde Venen staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente De Ronde Venen. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Vinkeveen

FotoEvenementPlaats
VinkeveenValentijn
Locatie: Restaurant De Plashoeve
Wanneer: Tot en met 14 februari 2016

Op zondag 14 februari is het de meest romantische dag van het jaar. Restaurant De Plashoeve, gelegen aan de Baambrugse Zuwe in Vinkeveen,... (lees verder)

VinkeveenSee you on Sunday
Locatie: Restaurant Café De Plashoeve
Wanneer: Op 7 februari 2016

Iedere eerste zondag van de maanden februari, maart en april is het weer tijd voor See you on Sunday bij Restaurant Café De Plashoeve. Een... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Abcoude Amstelhoek Baambrugge De Hoef Mijdrecht Nieuwersluis Vinkeveen Waverveen Wilnis
Terug naarEvenementen gemeente De Ronde VenenEvenementen regio VechtstreekEvenementen provincie UtrechtEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Vechtstreek:

Regio's in de provincie Utrecht: