Drimble

Evenementen in Baambrugge

Hieronder staan de evenementen gehouden in Baambrugge. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over baambrugge

Evenementen in Baambrugge

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer De Ronde Venen staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente De Ronde Venen. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Baambrugge

FotoEvenementPlaats
Baambrugge28e Dorpsloop Baambrugge
Locatie: Kleiweg, Baambrugge
Wanneer: Op 25 augustus 2017

Vrijdagavond 25 augustus verwelkomt Baambrugge de deelnemers aan de traditionele dorpsloop. Het bonte lopers gezelschap vormt het decor... (lees verder)

BaambruggeLevende poppenkastvoorstelling ?Jan Klaassen en de Billenbijter?
Locatie: Dorpshuis "De Vijf Bogen"
Wanneer: Op 19 maart 2016

Op zaterdag 19 maart 2016 geeft Toneelgroep Voetlicht een Levende Poppenkastvoorstelling in dorpshuis "De Vijf Bogen" in Baambrugge.... (lees verder)

BaambruggeDorpsloop Baambrugge
Locatie: Kleiweg, Baambrugge
Wanneer: Op 21 augustus 2015

Op vrijdagavond 21 augustus vindt de zes en twintigste editie van de Baambrugse Dorpsloop plaats. De lopers kunnen kiezen uit een 10... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Abcoude Amstelhoek Baambrugge De Hoef Mijdrecht Nieuwersluis Vinkeveen Waverveen Wilnis
Terug naarEvenementen gemeente De Ronde VenenEvenementen regio VechtstreekEvenementen provincie UtrechtEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Vechtstreek:

Regio's in de provincie Utrecht: