Drimble

Evenementen in Abcoude

Hieronder staan de evenementen gehouden in Abcoude. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over abcoude

Evenementen in Abcoude

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer De Ronde Venen staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente De Ronde Venen. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Abcoude

FotoEvenementPlaats
AbcoudeLenteconcert Canticum Anglicum
Locatie: Kerk
Wanneer: Op 9 juni 2018

Zaterdag 9 juni a.s. geeft Canticum Anglicum een concert in de Cosmas en Damianuskerk, Kerstraat 23 te Abcoude. Canticum Anglicum is een... (lees verder)

Abcoudekorenfestival BeKOORlijk Abcoude
Locatie: Dorpskerk Abcoude
Wanneer: Op 26 mei 2018

Het begint al rond te zingen in het dorp Abcoude: voor alweer de zesde keer zullen er op zaterdag 26 mei a.s. vele koren naar Abcoude komen... (lees verder)

AbcoudeCanticum Anglicum zingt Motetten en Madrigalen
Locatie: Cosmas en Damianuskerk te Abcoude
Wanneer: Op 20 februari 2016

Zaterdag 20 februari geeft Canticum Anglicum een concert in de Cosmas en Damianuskerk, Kerstraat 23 te Abcoude. Canticum Anglicum is... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Abcoude Amstelhoek Baambrugge De Hoef Mijdrecht Nieuwersluis Vinkeveen Waverveen Wilnis
Terug naarEvenementen gemeente De Ronde VenenEvenementen regio VechtstreekEvenementen provincie UtrechtEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Vechtstreek:

Regio's in de provincie Utrecht: