Drimble

Evenementen in Mijdrecht

Hieronder staan de evenementen gehouden in Mijdrecht. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over mijdrecht

Evenementen in Mijdrecht

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer De Ronde Venen staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente De Ronde Venen. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Mijdrecht

FotoEvenementPlaats
MijdrechtConcert Mastreechter Staar
Locatie: Kerk op de grens van Mijdrecht en Wilnis
Wanneer: Op 9 december 2017

Zaterdag 9 december a.s. geeft in de R.K. Kerk Sint Johannes de Doper te Mijdrecht/Wilnis (Driehuisplein 2, 3641 BZ) de MASTREECHTER STAAR... (lees verder)

MijdrechtMystery set party
Locatie: clubgebouw `De Notenkraker` (Windmolen 77 te Mijdrecht)
Wanneer: Op 13 mei 2017

13 Mei organiseert Dweilorkest Dorst een dweilavond. Diverse dweilorkesten zal hier hun medewerking aan verlenen. Deze avond presenteert... (lees verder)

MijdrechtOpen Dag RTV Ronde Venen
Locatie: Rendementsweg 10d, Mijdrecht
Wanneer: Op 30 mei 2015

Op zaterdag 30 mei opent RTV Ronde Venen zijn deuren om jou te laten zien hoe een radioprogramma wordt gemaakt, en hoe een tv-studio er van... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Abcoude Amstelhoek Baambrugge De Hoef Mijdrecht Nieuwersluis Vinkeveen Waverveen Wilnis
Terug naarEvenementen gemeente De Ronde VenenEvenementen regio VechtstreekEvenementen provincie UtrechtEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Vechtstreek:

Regio's in de provincie Utrecht: