Drimble

Evenementen in Rotterdam

Hieronder staan de evenementen gehouden in Rotterdam. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over rotterdam

Evenementen in Rotterdam

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Rotterdam staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Rotterdam. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Rotterdam

FotoEvenementPlaats
RotterdamRotterdamse Dakenroute
Locatie: Door heel de stad
Wanneer: Tot en met 1 juni 2020

Hoog tijd dat de 14,5 miljoen m² lege platte daken in onze stad beter benut worden. De Rotterdamse Dakenroute (vanaf 1 juni gratis te... (lees verder)

RotterdamCloser to Jazz Sessions
Locatie: Kruisstraat 7, Rotterdam
Wanneer: Tot en met 19 juni 2019

Ben je muzikant of gewoon jazzliefhebber en doe je niets liever dan jammen met de jazzhelden van nu? Tijdens deze wekelijkse serie concert-... (lees verder)

RotterdamWholesale destruction
Locatie: Schouwburgplein 25, Rotterdam
Wanneer: Tot en met 27 mei 2019

Ze genieten van de vrijheid en welvaart die ze hebben, in het volle bewustzijn dat hun wereld gebouwd is op leugens en hebzucht. Hun... (lees verder)

RotterdamRichard Groenendijk
Locatie: Van der Vormplein 20, Rotterdam
Wanneer: Tot en met 26 mei 2019

In Om alles! zien we Richard van z?n scherpste, grappigste, persoonlijkste en meest adremme kant. Bijna twee uur een aaneenschakeling van... (lees verder)

RotterdamGelül ? Ode aan de supporter
Locatie: Veerlaan 7, Rotterdam
Wanneer: Tot en met 20 mei 2019

Gelül is een ode aan de supporter, bekend en onbekend. Iedereen vertelt zijn/haar verhaal over de grote liefde die Feyenoord heet. Emile... (lees verder)

RotterdamBizarre Belastingen (8+)
Locatie: Parklaan 12, Rotterdam
Wanneer: Tot en met 19 mei 2019

Baardbelasting en Urinebelasting, dat klinkt wel heel bizar! Toch waren dit belastingen die vroeger ooit zijn ingevoerd. Soms dienden ze om... (lees verder)

RotterdamCantatedienst
Locatie: Grotekerkplein 15, Rotterdam
Wanneer: Tot en met 19 mei 2019

Kom even tot rust in de prachtige Laurenskerk en eindig je dag met Bach! De Laurenscantorij plaatst zijn cantates in een kerkdienst, net... (lees verder)

RotterdamTussen Kunst & Kids (8-12)
Locatie: Veerlaan 7, Rotterdam
Wanneer: Tot en met 19 mei 2019

Ook dit seizoen is er wegens groot succes de wervelende, oergezellige talkshow Tussen Kunst en Kids voor kinderen vanaf 7 jaar. Joris Lutz... (lees verder)

RotterdamPaginagroots
Locatie: Schouwburgplein 25, Rotterdam
Wanneer: Tot en met 12 mei 2019

Kom kijken en luisteren! Tijdens Paginagroots, met de ?p? van proza en poëzie, staat het woord centraal. De jonge verhalenvertellers... (lees verder)

RotterdamConny Janssen Danst Broos
Locatie: Schouwburgplein 25, Rotterdam
Wanneer: Tot en met 11 mei 2019

Na Home (2017) en de remake van Inside out (2018) is Broos het nieuwste werk van Conny Janssen voor het theater. Een voorstelling over... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Botlek Europoort Hoek van Holland Maasvlakte Pernis Rotterdam Rotterdam Rozenburg Vondelingenplaat
Terug naarEvenementen gemeente RotterdamEvenementen regio RotterdamEvenementen provincie Zuid-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Rotterdam:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: