Evenementen in Rozenburg

Hieronder staan de evenementen gehouden in Rozenburg. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over rozenburg
Plaatsen in deze gemeente Botlek Europoort Hoek van Holland Hoogvliet Maasvlakte Pernis Rotterdam Rozenburg Vondelingenplaat
Terug naar112 gemeente Rotterdam112 regio Rotterdam112 provincie Zuid-Holland112 Nederland

Evenementen in Rozenburg

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Rotterdam staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Rotterdam. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Rozenburg

FotoEvenementPlaats
RozenburgInternationale modelvliegshow
Locatie: Noordzeeweg 6, Rozenburg
Wanneer: Op 29 juli 2018

Zondag 29 juli organiseert E.M.C.R. Rozenburg, de modelvliegclub aan de Noordzeeweg op de Landtong in Rozenburg een spectaculaire... (lees verder)

RozenburgKinderboekenweek: `Bart gaat griezelen` (2+)
Locatie: Molenweg 20, Rozenburg
Wanneer: Op 7 oktober 2017

Bart wil graag een keertje griezelen. Maar hoe doe je dat? Een laken over je hoofd en "boe" roepen? Samen met Poppelien gaat Bart aan de... (lees verder)

RozenburgExcursie landtong Rozenburg
Locatie: Noordzeeweg 6, Rozenburg
Wanneer: Tot en met 3 september 2017

Ark Nature biedt op zaterdag 2 ? en zondag 3 september tijdens de Wereldhavendagen ism De Stad Uit een spannende excursie voor kinderen... (lees verder)

RozenburgInternationale modelvliegshow op Landtong Rozenburg
Locatie: Noordzeeweg 6, Rozenburg
Wanneer: Op 30 juli 2017

E.M.C.R. Rozenburg: de modelvliegclub aan de Noordzeeweg op de Landtong in Rozenburg, organiseert op 30 juli  samen met HobbyKing, ?s... (lees verder)

RozenburgModelvliegshow EMCR Rozenburg
Locatie: Boulevard 14, Rozenburg
Wanneer: Op 2 augustus 2015

Op 2 augustus organiseert de Elektronica en Modelbouw Club Rozenburg, de modelvliegclub aan de Noordzeeweg op de Landtong richting... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Botlek Europoort Hoek van Holland Hoogvliet Maasvlakte Pernis Rotterdam Rozenburg Vondelingenplaat
Terug naarEvenementen gemeente RotterdamEvenementen regio RotterdamEvenementen provincie Zuid-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Rotterdam:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: