Drimble

Evenementen in Europoort

Hieronder staan de evenementen gehouden in Europoort. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over europoort

Evenementen in Europoort

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Rotterdam staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Rotterdam. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Europoort

FotoEvenementPlaats
EuropoortWereldhavendagen Dagtrip
Locatie: Luxemburgweg 11, Europoort Rotterdam
Wanneer: Tot en met 4 september 2016

Bekijk de Wereldhavendagen in stijl vanaf het water tijdens een dagtrip met P&O Ferries. Je stapt aan boord in de Europoort en vaart naar... (lees verder)

EuropoortPoëziemarathon Arjen Duinker
Locatie: Noordzeeweg 691, Europoort Rotterdam
Wanneer: Op 18 juni 2016

Dichter Arjen Duinker leest zijn volledig dichtwerk op de Maasvlakte 2 aan zee in een kunstwerk van Observatorium, dat als openluchttheater... (lees verder)

EuropoortHavenmeester Live
Locatie: Noordzeeweg 691, Europoort Rotterdam
Wanneer: Op 19 maart 2016

Op het water en in de havens is er maar een de baas, de Havenmeester. Hoe het kan dat 140.000 schepen per jaar zich aan de regels houden... (lees verder)

EuropoortFotograferen in het donker
Locatie: Noordzeeweg 691, Europoort Rotterdam
Wanneer: Op 4 maart 2016

Voorafgaand aan de Museumnacht in Rotterdam beleef je het nieuwste havengebied van Rotterdam in het donker. Neem deel aan een workshop... (lees verder)

EuropoortCome aboard, we?re expecting you!
Locatie: Noordzeeweg 691, Europoort Rotterdam
Wanneer: Op 14 februari 2016

Op Valentijnsdag vaart de FutureLand Ferry als ware `Love Boat` door de nieuwe havens van Maasvlakte 2. Vaar mee tijdens de... (lees verder)

EuropoortKinderrondleiding kerstvakantie
Locatie: Scheurweg 99, Europoort Rotterdam
Wanneer: Tot en met 3 januari 2016

Tijdens de kerstvakantie nemen kinderen gratis deel aan de kinderrondleiding met informatieve speurtocht. Meedoen aan de... (lees verder)

EuropoortLichtjestour door donkere haven
Locatie: Scheurweg 99, Europoort Rotterdam
Wanneer: Tot en met 3 januari 2016

FutureLand verzorgt tijdens de kortste dagen bijzondere vaartochten in het donker langs de moderne, nieuwe terminals van Maasvlakte 2.... (lees verder)

EuropoortSfeervolle kerstlunch tijdens bijzondere rondvaart
Locatie: Scheurweg 99, Europoort Rotterdam
Wanneer: Op 26 december 2015

Op tweede kerstdag geniet je samen met familie of vrienden van een verzorgde kerstlunch aan boord van de FutureLand Ferry. Tijdens een... (lees verder)

EuropoortBack to the futureland - futureland
Locatie: Moezelweg 405, Europoort Rotterdam
Wanneer: Tot en met 1 december 2015

Ga Back to the futureland in futureland en kom kijken in de glazen bol en zie hoe de haven er in de toekomst uitziet. (lees verder)

EuropoortFutureland en de Wereldhavendagen
Locatie: Moezelweg 405, Europoort Rotterdam
Wanneer: Tot en met 6 september 2015

Tijdens de wereldhavendagen is Futureland open en gaan er excursies vanaf de Kop van Zuid naar Futureland.  Reserveer op... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Botlek Europoort Hoek van Holland Maasvlakte Pernis Rotterdam Rotterdam Rozenburg Vondelingenplaat
Terug naarEvenementen gemeente RotterdamEvenementen regio RotterdamEvenementen provincie Zuid-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Rotterdam:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: