Drimble

Burgernet Rotterdam

Op deze pagina staat een overzicht van meldingen gedaan op Burgernet over Rotterdam en officiële meldingen van de Politie.

informatie alleen over rotterdam

Burgernet Rotterdam en de politie over Rotterdam

Op deze pagina staat een overzicht met meldingen op Burgernet voor Rotterdam en officiële nieuwsberichten van de politie. Ook verwijzen wij naar nieuwsberichten over meldingen op Burgernet. Op deze manier staat alles gerelateerd aan Burgernet in Rotterdam in een overzicht.
18:05
De Politie
Een 31-jarige vrouw ontving op 15 juli een SMS van de Rabobank. Haar betaalpas diende vervangen te worden. Omdat het er betrouwbaar... Zie ook:
12:17
De Politie
Een 16-jarige jongen is zondagavond rond 22.15 uur gewond geraakt bij een steekpartij aan de Spittelerplaats, naast metrostation Hesseplaats.... Zie ook:

19 oktober 2019

11:18
De Politie
Politieagenten troffen vannacht om 1.45 uur drie kogelgaten in het raam van een sauna op de Schieweg. Niemand raakte gewond. De politie... Zie ook:
00:24
De Politie
Groepen jongeren uit Charlois en IJsselmonde die elkaar opzoeken om te vechten, het speelt al langer. Donderdagavond was het raak en hield... Zie ook:

18 oktober 2019

16:12
De Politie
Afgelopen week werd door de rechercheurs van het Team Bestrijding Kinderporno Kindersekstoerisme (TBKK) en de Afdeling Vreemdelingenpolitie... Zie ook:
12:54
De Politie
De Rotterdamse Laurenskerk was vrijdagmorgen weer decor voor de beëdiging van 70 nieuwe collega´s. In het bijzijn van enkele honderden... Zie ook:
12:54
De Politie
Op de Prinses Margrietlaan in Mijdrecht is op donderdag 17 oktober een 27-jarige man uit Rotterdam aangehouden die twee afzonderlijke... Zie ook:

17 oktober 2019

23:24
De Politie
Donderdagavond was het onrustig in Charlois (Rotterdam). Groepen jongeren zochten elkaar op en zaten elkaar achterna. Op de Slinge,... Zie ook:
15:55
Burgernet Nederland
Vermist vanuit IJsselmonde RTD: meisje-13 jr-syndroom van down-blank-do blond haar in knot-roze trui-grijze joggingsbroek-roze rugtas...
15:48
De Politie
De politie hield woensdag twee mannen aan op verdenking van illegale handel in medicijnen. Het gaat om medicijnen die bij verkeerd... Zie ook:

16 oktober 2019

22:24
De Politie
De politie hield woensdagavond 16 oktober tijdens en na een demonstratie op het Kruisplein in Rotterdam tientallen verdachten aan.... Zie ook:
21:31
Burgernet Nederland
Vermist omg. Buddenkamp R´dam, de 16 jarige Ayah, klein van stuk, zwart haar met bruin witte punten, grijs nike tr.pak, zw. schoenen....
11:15
De Politie
De overvaller is gepakt, nu zijn jas nog vinden; donderdag in Bureau Rijnmond. Hoek van Holland Dinsdag 1 oktober werd een snackbar... Zie ook:
11:15
De Politie
Het stroomstootwapen is in de eerste helft van dit jaar 76 keer ingezet. Politiemensen geven aan dat zij dankzij dit wapen kunnen afzien...

15 oktober 2019

18:24
Burgernet Nederland
Na beroving Cornelis van Beverenbrug weg 2 daders ri IJsselmonde, li getint 175 cm lang, 16 jr oud, do gekleed, weg op een scooter....
17:39
De Politie
Op dinsdag 15 oktober heeft de politie in een al langer lopend onderzoek een 47-jarige man aangehouden in zijn woning. Aansluitend...
17:27
De Politie
Wapenbezit leidt tot wapengebruik. Dat blijkt vanmiddag ook uit een incident waarbij een pas 14-jarige jongen ernstig gewond raakte... Zie ook:
16:39
De Politie
Een man loste vanmiddag een schot op de Karel Doormanstraat. Er raakte voor zover bekend niemand gewond. Rond 14.30 uur meldden verschillende... Zie ook:
15:13
Burgernet Nederland
Rdam, K.Doormanstr.: N.a.v. schietincident, getuigen gezocht. Heeft u iets gezien? Een verdacht persoon, verdachte situatie, een verdacht...
15:11
De Politie
Drugs zijn veelal de rode draad in ondermijning. Hier raakt de bovenwereld met de onderwereld verstrikt en wordt ´drugsgeld´ vaak...
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Botlek Europoort Hoek van Holland Maasvlakte Pernis Rotterdam Rotterdam Rozenburg Vondelingenplaat
Terug naarBurgernet gemeente RotterdamBurgernet regio RotterdamBurgernet provincie Zuid-HollandBurgernet Nederland

Gemeenten in de regio Rotterdam:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: