Drimble

Evenementen in de Gemeente Rotterdam

Hieronder staan de evenementen gehouden in de Gemeente Rotterdam. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over gemeente rotterdam

Evenementen in de Gemeente Rotterdam

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Rotterdam staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Rotterdam. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de Gemeente Rotterdam

FotoEvenementPlaats
RotterdamRotterdamse Dakenroute
Locatie: Door heel de stad
Wanneer: Tot en met 1 juni 2020

Hoog tijd dat de 14,5 miljoen m² lege platte daken in onze stad beter benut worden. De Rotterdamse Dakenroute (vanaf 1 juni gratis te... (lees verder)

RotterdamDe Moestuin (7-12)
Locatie: Stieltjesstraat 21, Rotterdam
Wanneer: Tot en met 1 maart 2020

Je plant een zaadje in de grond, of je laat het zomaar rondslingeren, en met óf zonder aandacht groeit daar een prachtige knol, kool of... (lees verder)

RotterdamTitanen Tour - architectuuriconen en watertaxi
Locatie: Wilhelminakade 131, Rotterdam
Wanneer: Tot en met 28 december 2019

In 2,5 uur ga je langs en ook echt ín de markantste architectuur van Rotterdam. Je start met een fantastisch 360°-uitzicht vanuit De... (lees verder)

RotterdamMarkthal Tour & Kubuswoning
Locatie: Verlengde Nieuwstraat 175, Rotterdam
Wanneer: Tot en met 21 december 2019

Een deskundige gids leidt je rond om en door de Markthal. Je hoort alles over het architectuurconcept en verhaal achter het kleurrijke... (lees verder)

RotterdamTasty Tour
Locatie: Wilhelminakade 131, Rotterdam
Wanneer: Tot en met 15 december 2019

De drie Rotterdamse Foodwalhalla?s ? elke met een eigen sfeer ? zijn nu in één tasty tour te bezoeken: Foodhallen, Fenix Food... (lees verder)

RotterdamRondleiding in De Rotterdam
Locatie: Wilhelminakade 131, Rotterdam
Wanneer: Tot en met 1 december 2019

Breng een bezoek aan De Rotterdam, dé eyecatcher in de Rotterdamse skyline, ontworpen door Nederlands meest bekroonde architect Rem... (lees verder)

RotterdamCoderDojo 7+
Locatie: Hoge Schiehof 20, Rotterdam
Wanneer: Tot en met 6 juli 2019

Ga aan de slag met programmeren of bouw je eigen website in de bibliotheek. CoderDojo is een club voor kinderen van 7 t/m 17 jaar. In deze... (lees verder)

RotterdamKINO Filmklub
Locatie: Gouvernestraat 127, Rotterdam
Wanneer: Tot en met 28 juni 2019

Kom elke laatste vrijdag van de maand om 15:00 in KINO 1 exclusieve voorpremières van de beste films zien tijdens de KINO Filmklub. Één... (lees verder)

RotterdamDe Tunes - Drie op een Rij!
Locatie: Sumatraweg 1, Rotterdam
Wanneer: Tot en met 20 juni 2019

Een gokje wagen is leuk en met de muzikale fruitautomaat van De Tunes maak je de grootste kans op één van de vrolijkste momenten van je... (lees verder)

RotterdamCloser to Jazz Sessions
Locatie: Kruisstraat 7, Rotterdam
Wanneer: Tot en met 19 juni 2019

Ben je muzikant of gewoon jazzliefhebber en doe je niets liever dan jammen met de jazzhelden van nu? Tijdens deze wekelijkse serie concert-... (lees verder)

Navigeer verder:

Per plaats in deze gemeente Botlek Europoort Hoek van Holland Maasvlakte Pernis Rotterdam Rotterdam Rozenburg Vondelingenplaat
Terug naarEvenementen regio RotterdamEvenementen provincie Zuid-Holland

Gemeenten in de regio Rotterdam:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: