Drimble

Evenementen in de regio De Vallei

Per gemeente: Barneveld Ede Nijkerk Putten Renkum Scherpenzeel Wageningen

menu regio de vallei

Evenementen in de regio

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de regio De Vallei

FotoEvenementPlaats
WageningenSchone Schijn
Locatie: Museum De Casteelse Poort
Wanneer: Tot en met 31 maart 2018

Expositie Schone Schijn in Koetshuis Wageningen Van 4 februari t/m 31 maart brengt galerie Het Koetshuis bij het Wageningse museum De... (lees verder)

ScherpenzeelConcert mannenkoor de Poortzangers
Locatie: Partycentrum Boschzicht
Wanneer: Op 9 maart 2018

Concert Poortzangers en Valleiparels Mannenkoor De Poortzangers uit Woudenberg m.m.v. dameskoor De Valleiparels uit Scherpenzeel bezorgt u... (lees verder)

PuttenKerstmarkt Putten 2017
Locatie: Dorpsstraat
Wanneer: Op 17 december 2017

Het winkelcentrum van Putten wordt omgetoverd tot een winters decor. Dit jaar is het thema Frozen Fantasie en zullen o.a. Elsa & Olaf uit... (lees verder)

NijkerkAdventsconcert Streekmannenkoor
Locatie: Kruiskerk
Wanneer: Op 14 december 2017

Op donderdag 14 december geeft het Christelijk Streekmannenkoor Noord-West Veluwe, Nijkerk zijn traditioneel Adventsconcert in de... (lees verder)

WageningenKerstmarkt Wageningen 2017
Locatie: Centrum
Wanneer: Op 6 december 2017

Kom naar de gezellige kerstmarkt in Wageningen. Gezellige kraampjes met natuurlijk het kerst thema. Lekker kerstshoppen en vindt... (lees verder)

WageningenKerstmarkt Wageningen 2017
Locatie: Centrum
Wanneer: Op 6 december 2017

Kom naar de gezellige kerstmarkt in Wageningen. Gezellige kraampjes met natuurlijk het kerst thema. Lekker kerstshoppen en vindt... (lees verder)

LunterenKerstmarkt Lunteren 2017
Locatie: Hessenweg
Wanneer: Tot en met 25 november 2017

Een gezellige Winterfair in het midden van het land en midden in het bos. Met zeer uiteenlopende kramen, en deze dagen worden met een... (lees verder)

NijkerkBruidsbeurs de Schakel Nijkerk
Locatie: De Schakel
Wanneer: Op 20 november 2017

Het plannen kan beginnen want jullie gaan trouwen. Doe inspiratie op tijdens deze bruidsbeurs. Er zijn trouwbranche specialisten die jullie... (lees verder)

BarneveldSinterklaas intocht Barneveld 2017
Locatie: Centrum Barneveld
Wanneer: Op 18 november 2017

Op zaterdag 18 november komt de Goedheiligman weer naar ons dorp toe. Vanaf de intocht van Sinterklaas is ook het Sinthuis op aan het einde... (lees verder)

BennekomSinterklaas intocht Bennekom 2017
Locatie: Lindelaan
Wanneer: Op 18 november 2017

Op zaterdag 18 november komt Sinterklaas naar Bennekom! De intocht wordt nog mooier dan anders omdat er verenigingen langs de route... (lees verder)

Navigeer verder:

Per gemeente Evenementen BarneveldEvenementen EdeEvenementen NijkerkEvenementen PuttenEvenementen RenkumEvenementen ScherpenzeelEvenementen Wageningen
Terug naarEvenementen Provincie GelderlandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Bennekom:

Regio's in de provincie Gelderland: