Drimble

Evenementen in de Gemeente Ede

Hieronder staan de evenementen gehouden in de Gemeente Ede. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over gemeente ede

Evenementen in de Gemeente Ede

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Ede staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Ede. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de Gemeente Ede

FotoEvenementPlaats
EdeBarrel & Foodtruckfestival Emmen
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 29 juni 2019

Food Een bonte en stoere verzameling van originele foodtrucks en mobiele keukens. De meeste trucks serveren streetfood, en dat in de... (lees verder)

EdeNovae popschool open dag festival
Locatie: Pop podium
Wanneer: Op 30 juni 2018

Op zaterdag 30 juni 2018 organiseert Novae Popschool voor de elfde keer haar jaarlijkse Open Dag Festival in De Kei. Op dit festival wordt... (lees verder)

LunterenKerstmarkt Lunteren 2017
Locatie: Hessenweg
Wanneer: Tot en met 25 november 2017

Een gezellige Winterfair in het midden van het land en midden in het bos. Met zeer uiteenlopende kramen, en deze dagen worden met een... (lees verder)

BennekomSinterklaas intocht Bennekom 2017
Locatie: Lindelaan
Wanneer: Op 18 november 2017

Op zaterdag 18 november komt Sinterklaas naar Bennekom! De intocht wordt nog mooier dan anders omdat er verenigingen langs de route... (lees verder)

EdeSinterklaas intocht Ede 2017
Locatie: Ede centrum
Wanneer: Op 18 november 2017

De dag waar we elk jaar met smart op wachten is eindelijk weer gekomen. Op 18 november komt Sinterklaas aan in Nederland en hij wordt ook... (lees verder)

BennekomDickensfair
Locatie: Centrum van Ede
Wanneer: Tot en met 10 december 2016

In het centrum slingeren ca. 80 kramen door de Dorpsstraat en op het Kerkplein. Alles wat te koop wordt aangeboden heeft een directe... (lees verder)

EdeSinterklaas Intocht 2016
Locatie: Museumplein in Ede
Wanneer: Op 12 november 2016

Op zaterdag 12 november 2016 zal Sinterklaas en zijn Pieten weer in het land zijn en in Ede hun intocht maken. Tijd intochtDe intocht... (lees verder)

EdeLekker fietsen rond Ede met een smaakfietsroute in Diverse locaties
Locatie: Diverse startlocaties. Zie website.
Wanneer: Tot en met 31 oktober 2016

Smaakfietsroutes.nl heeft vier routes uitgezet rond Ede waarmee fietsers kunnen toeren langs streekproducenten. De routes van gemiddeld 35... (lees verder)

EdeKunstfestival Ede in Centrum
Locatie: Centrum van Ede
Wanneer: Op 29 oktober 2016

Men kaní‚ verschillende disciplines aan het werk zien, denk hierbij aan bijzondere workshops (voor kinderen en volwassenen),... (lees verder)

EdeUnieke FietsLichtParade
Locatie: Centrum van Ede
Wanneer: Op 28 oktober 2016

Fiets jij ook mee tijdens de Unieke FietsLichtParade in Ede? De activiteiten starten vanaf 17.00 uur. 17.00 uur start Pleinprogramma:... (lees verder)

Navigeer verder:

Per plaats in deze gemeente Bennekom De Klomp Deelen Ede Ederveen Harskamp Lunteren Otterlo Wekerom
Terug naarEvenementen regio De ValleiEvenementen provincie Gelderland

Gemeenten in de regio De Vallei:

Regio's in de provincie Gelderland: