Drimble

Evenementen in Putten

Hieronder staan de evenementen gehouden in Putten. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over putten

Evenementen in Putten

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Putten staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Putten. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Putten

FotoEvenementPlaats
PuttenVoorjaarsvakantie (kinder)activiteiten Drukkerijmuseum
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 2 maart 2019

Onze machines in beweging, het Drukkerijmuseum is nog iedere dag volop in bedrijf.  In de voorjaarsvakantie kan je zelf komen ervaren hoe... (lees verder)

PuttenKerstmarkt Putten 2017
Locatie: Dorpsstraat
Wanneer: Op 17 december 2017

Het winkelcentrum van Putten wordt omgetoverd tot een winters decor. Dit jaar is het thema Frozen Fantasie en zullen o.a. Elsa & Olaf uit... (lees verder)

PuttenOpen dag Mimirsbron en voetgesprek en meer
Locatie: In de tuin van Hampshire hotel Mooi-veluwe
Wanneer: Op 17 september 2016

Voetgesprek en Mimirsbron zijn verhuisd naar het mooie Koudhoorn, Putten.Om dit te vieren organiseer ik samen met anderen, op het bosveld... (lees verder)

PuttenKnolletjesfeest
Locatie: Mariahoeve (Kiefveldersteeg 11, Putten)
Wanneer: Op 31 oktober 2015

Veel mensen waaronder ook de schooljeugd pikten in de vorige eeuw wel eens een knolletje mee van het land. Het knolletje werd geplukt, het... (lees verder)

PuttenVeluwse Bokkentocht
Locatie: Diverse horecagelegenheden in Putten
Wanneer: Op 11 oktober 2015

Beleef de herfst sportief en met al je zintuigen!Je stapt tussen 13 en 14 uur op bij een van de deelnemende horeca en start daar jouw... (lees verder)

PuttenMode & Trenddag 2015
Locatie: Dorpsstraat, Putten
Wanneer: Op 12 september 2015

De Modedag Putten vindt haar oorsprong in Putten on Stage, een evenement dat vijf jaar geleden voor het eerst werd gepresenteerd. Hierbij... (lees verder)

PuttenStoomdag
Locatie: Dorpsstraat, Putten
Wanneer: Op 22 augustus 2015

Na het succes van vorig jaar is er ook dit jaar weer een spectaculaire Stoomdag georganiseerd. Dit jaar zullen nog meer stoommachines naar... (lees verder)

PuttenBoekenmarkt met antiek en curiosa
Locatie: Brinkstraat, Putten
Wanneer: Tot en met 18 augustus 2015

De boekenmarkten zijn op dinsdag 14 en 28 juli en 11 augustus van 9.00 tot 16.00 uur. De Antiek-, Curiosa en Verzamelmarkten zijn op... (lees verder)

PuttenVaardag modelboten
Locatie: Dorpsstraat, Putten
Wanneer: Op 20 juni 2015

De Vaardag is een kleinschalig evenement in het centrum van Putten. Een hobbygroep uit Flevoland komt naar Putten om hun modelboten te... (lees verder)

PuttenHobbydag
Locatie: Dorpsstraat, Putten
Wanneer: Op 16 mei 2015

Tijdens deze gezellige markt laten hobbyisten hun zelfgemaakte artikelen zien en kan u goederen kopen om uw hobby nog beter uit te... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Putten
Terug naarEvenementen gemeente PuttenEvenementen regio De ValleiEvenementen provincie GelderlandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio De Vallei:

Regio's in de provincie Gelderland: