Drimble

Evenementen in de regio Rivierenland

Per gemeente: Buren Culemborg Druten Geldermalsen Lingewaal Maasdriel Neder-Betuwe Neerijnen Tiel West Maas en Waal Zaltbommel

menu regio rivierenland

Evenementen in de regio

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de regio Rivierenland

FotoEvenementPlaats
BeesdLegofreaksfeest in Beesd met de LEGOfreaksleerdam
Locatie: Parkweg 95
Wanneer: Tot en met 3 maart 2018

Het jaarlijks diorama van de LEGOfreaksleerdam verhuist !   Op 2 en 3 maart a.s. zal het jaarlijks diorama van de LEGOfreaksleerdam weer... (lees verder)

TielKerstmarkt Tiel 2017
Locatie: binnenstad Tiel
Wanneer: Op 17 december 2017

Het gezellig Dickens Festijn in de binnenstad van Tiel! (lees verder)

GeldermalsenKerstmarkt Geldermalsen 2017
Locatie: Marktplein
Wanneer: Op 15 december 2017

Gezellige kerstmarkt in Geldermalsen met onder andere verschillende koren uit de regio, live muziek, een levende kerst stal, kerstman,... (lees verder)

TielSinterklaas intocht Tiel 2017
Locatie: Waalkade
Wanneer: Op 25 november 2017

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan... Op 25 november zal Sinterklaas met een pakjesboot vol pieten aankomen op de Waalkade in... (lees verder)

BurenSinterklaas intocht Buren 2017
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Op 24 november 2017

Belangrijk nieuws voor iedereen die de Sint en zijn Pieten wil toezingen in Buren, ook dit jaar komt Sinterklaas weer naar onze prachtige... (lees verder)

CulemborgSinterklaas intocht Culemborg 2017
Locatie: Centrum Culemborg
Wanneer: Op 18 november 2017

Op 18 november komt Sinterklaas weer aan in Culemborg! Samen met zijn Pieten arriveert hij ?s middags in de Haven, waar hij warm onthaald... (lees verder)

DrutenRiverland Blocked
Locatie: Van Heemstraweg 53, Druten
Wanneer: Tot en met 5 november 2017

Wie Showorkest Riverland kent, verwacht niet dat deze enthousiaste groep muzikanten, zangers en zangeressen onder leiding van Herman... (lees verder)

GamerenInspiratiedag `Afscheid`
Locatie: Middelkamseweg 2 Gameren
Wanneer: Op 16 september 2017

http://arkadyauitvaartzorg.nl/inspiratiedag-afscheid/ Laat uw nabestaande niet met vragen achter, regel uw uitvaart nu u het zelf nog kunt.... (lees verder)

Alphen aan de MaasCursus in zelfontmoetingen
Locatie: De Laurier
Wanneer: Tot en met 30 juni 2017

Systemisch werk en opstellingen is een mooie methodiek. Zij onderzoekt wat er `onder de ijsberg`, op de achtergrond, in de... (lees verder)

BurenVoorronde NK Knikkeren
Locatie: Graafschapsstraat 2, Buren
Wanneer: Op 21 juni 2017

Op woensdag 21 juni 2017 wordt er een voorronde van het Nederlands Kampioenschap knikkeren georganiseerd op de Beatrixschool in Buren. Alle... (lees verder)

Navigeer verder:

Per gemeente Evenementen BurenEvenementen CulemborgEvenementen DrutenEvenementen GeldermalsenEvenementen LingewaalEvenementen MaasdrielEvenementen Neder-BetuweEvenementen NeerijnenEvenementen TielEvenementen West Maas en WaalEvenementen Zaltbommel
Terug naarEvenementen Provincie GelderlandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Buren:

Regio's in de provincie Gelderland: