Evenementen in Barneveld

Hieronder staan de evenementen gehouden in Barneveld. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over barneveld

Evenementen in Barneveld

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Barneveld staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Barneveld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Barneveld

FotoEvenementPlaats
BarneveldStartersdag Gelderse Vallei
Locatie: Veluwehal
Wanneer: Op 20 juni 2018

Startersdag Gelderse Vallei woensdag 20 juni in de Veluwehal Startersdagen.com organiseert in samenwerking met de Rabobank Gelderse Vallei... (lees verder)

BarneveldLentemarkt 2018
Locatie: Pluimveemuseum
Wanneer: Op 12 mei 2018

Grote Lente markt op 12 mei 2018. Deze is op het parkeerterrein van ons Museum. Er worden allerhande artikelen aangeboden, van kleding tot... (lees verder)

BarneveldHVC Regiotoer: Barneveld
Locatie: Johannes Fontanus College
Wanneer: Op 19 maart 2018

HVC Regiotour 2018: Geraakt door vervolging Miljoenen christenen leven dagelijks in gevaar. Voor hen is het normaal dat het volgen van... (lees verder)

BarneveldSinterklaas intocht Barneveld 2017
Locatie: Centrum Barneveld
Wanneer: Op 18 november 2017

Op zaterdag 18 november komt de Goedheiligman weer naar ons dorp toe. Vanaf de intocht van Sinterklaas is ook het Sinthuis op aan het einde... (lees verder)

BarneveldSinterklaas intocht Barneveld 2017
Locatie: centrum Barneveld
Wanneer: Op 18 november 2017

Intocht Sinterklaas BarneveldOp zaterdag 18 november komt de Goedheiligman weer naar ons dorp toe. Vanaf de intocht van Sinterklaas is ook... (lees verder)

BarneveldBruidsbeurs Barneveld de Hoefslag
Locatie: de Hoefslag
Wanneer: Op 28 oktober 2017

Het plannen kan beginnen, want jullie gaan trouwen. Doe inspiratie op tijdens deze bruidsbeurs. Er zijn trouwbranche specialisten die... (lees verder)

BarneveldSinterklaas Intocht 2016
Locatie: Centrum van Barneveld
Wanneer: Op 19 november 2016

Op zaterdag 12 november 2016 zal Sinterklaas en zijn Pieten weer in het land zijn en in Barneveld hun intocht maken. We gaan er een... (lees verder)

BarneveldBallonfiësta Barneveld
Locatie: Stationsweg 6
Wanneer: Tot en met 20 augustus 2016

Van 17 tot en met 20 augustus vindt voor de 34e keer de Ballonfiësta Barneveld plaats. Een feest voor alle leeftijden. Ruim 30... (lees verder)

BarneveldBallonfiësta Barneveld
Locatie: Stationsweg 6, Barneveld
Wanneer: Tot en met 22 augustus 2015

Ook deze zomer kunt u weer genieten van het Ballonfiesta Barneveld! Van 19 tot en met 22 augustus 2015 gaan er dagelijks weer tientallen... (lees verder)

BarneveldOud Veluwse Markt
Locatie: Nieuwstraat 31 Barneveld
Wanneer: Op 20 augustus 2015

Terug naar grootmoeders tijd tijdens de Oud Veluwse Markt in het centrum van Barneveld. Op 6 donderdagen in juli en augustus wordt deze... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Achterveld (GL) Barneveld De Glind Garderen Kootwijk Kootwijkerbroek Stroe Terschuur Voorthuizen Zwartebroek
Terug naarEvenementen gemeente BarneveldEvenementen regio De ValleiEvenementen provincie GelderlandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio De Vallei:

Regio's in de provincie Gelderland: