Evenementen in Oud-Zuilen

Hieronder staan de evenementen gehouden in Oud-Zuilen. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over oud-zuilen

Evenementen in Oud-Zuilen

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Stichtse Vecht staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Stichtse Vecht. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Oud-Zuilen

FotoEvenementPlaats
Oud-ZuilenIleen Montijn geeft lezing op Slot Zuylen
Locatie: Slot Zuylen
Wanneer: Op 20 juni 2018

In het kader van de nieuwe themarondleiding Adel & Accessoires. Kleine voorwerpen, grote verhalen geeft historica Ileen Montijn op woensdag... (lees verder)

Oud-ZuilenPoppenvoorstelling Ridder Clap van Rammelsteijn in Slot Zuylen
Locatie: Slot Zuylen
Wanneer: Tot en met 17 december 2017

Op zondagmiddag 19 november is Slot Zuylen het decor van de avontuurlijke poppenvoorstelling Ridder Clap van Rammelsteijn. Speciaal voor de... (lees verder)

Oud-ZuilenDe Herfstdag van Slot Zuylen
Locatie: Slot Zuylen, Tournooiveld 1, , Oud-Zuilen (net buiten Utrecht)
Wanneer: Op 1 oktober 2017

Traditiegetrouw organiseert Museum Slot Zuylen op de eerste zondag van oktober haar jaarlijkse Herfstdag. Een feest voor groot en klein in... (lees verder)

Oud-ZuilenLichtjesavond te Slot Zuylen
Locatie: Slot Zuylen, Tournooiveld 1, , Oud-Zuilen (net buiten Utrecht)
Wanneer: Op 16 september 2017

Het is een mooie traditie geworden, de Lichtjesavond van Slot Zuylen! Wanneer een diepe rust na de dag over de buitenplaats valt, komt een... (lees verder)

Oud-ZuilenTuindiner
Locatie: Slot Zuylen in Oud-Zuilen
Wanneer: Op 20 augustus 2017

Zondag 20 augustus 2017 kunt u genieten van een pure en bijzondere maaltijd op het Voorplein van Slot Zuylen. De koks van NextKitchen en... (lees verder)

Oud-ZuilenVerdure concert te Slot Zuylen | Salon Huizinga
Locatie: Slot Zuylen
Wanneer: Op 7 mei 2017

Zondagochtend 7 mei: muziek beleven in de Gobelinzaal Begin negentiende eeuw, in een tijd zonder tv of smartphone, had men ander... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Breukelen Kockengen Loenen aan de Vecht Loenersloot Maarssen Nieuwer-Ter-Aa Nieuwersluis Nigtevecht Oud-Zuilen Tienhoven Vreeland
Terug naarEvenementen gemeente Stichtse VechtEvenementen regio VechtstreekEvenementen provincie UtrechtEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Vechtstreek:

Regio's in de provincie Utrecht: