Drimble

Evenementen in Kockengen

Hieronder staan de evenementen gehouden in Kockengen. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over kockengen

Evenementen in Kockengen

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Stichtse Vecht staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Stichtse Vecht. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Kockengen

FotoEvenementPlaats
KockengenKoetstock Muziekfestival
Locatie: Zwem- en Recreatiepark de Koet (Sportweg 3, Kockengen)
Wanneer: Tot en met 4 juni 2016

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 juni wordt op het terrein van Zwem- en Recreatiepark De Koet in Kockengen de 21e editie van het muziekfestival... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Breukelen Kockengen Loenen aan de Vecht Loenersloot Maarssen Nieuwer-Ter-Aa Nigtevecht Oud-Zuilen Tienhoven Vreeland
Terug naarEvenementen gemeente Stichtse VechtEvenementen regio VechtstreekEvenementen provincie UtrechtEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Vechtstreek:

Regio's in de provincie Utrecht: