Faillissementen in Oud-Zuilen

Overzicht van de laatste bedrijven in Oud-Zuilen die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over oud-zuilen

Overzicht recente faillissementen en surseances in Oud-Zuilen

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Oud-Zuilen. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Oud-Zuilen

UitspraakBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
28-03-2018Skinwizard Zuid Nederland BV
Zuilenselaan, Oud-Zuilen
Oud-Zuilen63517884
27-03-2018Skinwizard Midden Nederland BV
Zuilenselaan, Oud-Zuilen
Oud-Zuilen63517795
20-03-2018Skinwizard (h.o.d.n.)
Zuilenselaan, Oud-Zuilen
Oud-Zuilen17256852
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Breukelen Kockengen Loenen aan de Vecht Loenersloot Maarssen Nieuwer-Ter-Aa Nieuwersluis Nigtevecht Oud-Zuilen Tienhoven Vreeland
Terug naarFaillissementen gemeente Stichtse VechtFaillissementen regio VechtstreekFaillissementen provincie UtrechtFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Vechtstreek:

   Regio's in de provincie Utrecht: