Evenementen in Breukelen

Hieronder staan de evenementen gehouden in Breukelen. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over breukelen

Evenementen in Breukelen

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Stichtse Vecht staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Stichtse Vecht. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Breukelen

FotoEvenementPlaats
BreukelenKerstmarkt Breukelen 2017
Locatie: Markt
Wanneer: Op 6 december 2017

Santa`s Winterkriebels kerstmarkt strijkt dit jaar neer in het sfeervolle park Boom en Bosch van Breukelen. Naast de leuke en... (lees verder)

BreukelenSinterklaas intocht Breukelen 2017
Locatie: Marktstraat
Wanneer: Op 18 november 2017

Sinterklaas intocht 2017   Hij wordt met zijn pieten omstreeks 14.00 uur per boot verwacht bij Boom en Bosch. Vervolgens wordt hij op... (lees verder)

BreukelenKunstRonde Vecht & Plassen
Locatie: maarssen, Breuekelen, Nieuwersluis, Loenen a/d/Vecht, Vreeland, Kortenhoef,sGravenland, Loosdrecht
Wanneer: Tot en met 21 mei 2017

Op 20 en 21 mei vindt de jaarlijkse KunstRonde in de omgeving van de Vecht en de Loosd-rechtse Plassen plaats. Een open atelierroute met 30... (lees verder)

BreukelenSinterklaas intocht 2016
Locatie: Landgoed Boom en Bosch
Wanneer: Op 12 november 2016

Op zaterdag 12 november 2016 zal Sinterklaas en zijn Pieten weer in het land zijn en in Breukelen hun intocht maken. Tijd intochtDe... (lees verder)

BreukelenTheater on Tour
Locatie: Centrum van Breukelen
Wanneer: Tot en met 9 april 2016

Na een groot succes in 2015 nu in 2016 weer een heel lang weekend in de middag en avond, op verschillende locaties in Breukelen zang,... (lees verder)

BreukelenBreukelen Bruist Wintereditie
Locatie: Markt 13, Breukelen
Wanneer: Op 12 december 2015

In het sfeervolle park Boom en Bosch bij het voormalige gemeentehuis vindt op zaterdag 12 december een winter en kerst markt plaats. Met... (lees verder)

BreukelenTheater on Tour
Locatie: Op verschillende locaties in Breukelen
Wanneer: Tot en met 15 maart 2015

Een heel lang weekend in de middag en avond, op verschillende locaties in Breukelen; zang, cabaret, eten, dans, drinken, muziek,... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Breukelen Kockengen Loenen aan de Vecht Loenersloot Maarssen Nieuwer-Ter-Aa Nieuwersluis Nigtevecht Oud-Zuilen Tienhoven Vreeland
Terug naarEvenementen gemeente Stichtse VechtEvenementen regio VechtstreekEvenementen provincie UtrechtEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Vechtstreek:

Regio's in de provincie Utrecht: