Evenementen in Nes

Hieronder staan de evenementen gehouden in Nes. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over nes
Plaatsen in deze gemeente Ballum Buren (Ameland) Hollum Nes
Terug naar112 gemeente Ameland112 regio Waddeneilanden112 provincie Friesland112 Nederland

Evenementen in Nes

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Ameland staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Ameland. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Nes

FotoEvenementPlaats
NesRôggefeest
Locatie: Dorpskern van Nes
Wanneer: Op 7 augustus 2015

Houd je van straattheater en muziek? Maak dan op vrijdag 7 augustus 2015 de oversteek naar Ameland en bezoek daar in het dorp Nes het... (lees verder)

NesMadNes Festival
Locatie: Strand Nes
Wanneer: Tot en met 5 juli 2015

MadNes is een duurzaam surf-, skate- en muziekfestival en vindt in 2015 voor de 8e keer plaats op Strand Nes. Een weekend lang genieten de... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Ballum Buren (Ameland) Hollum Nes
Terug naarEvenementen gemeente AmelandEvenementen regio WaddeneilandenEvenementen provincie FrieslandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Waddeneilanden:

Regio's in de provincie Friesland: