Drimble

Evenementen in de regio Drachten

Per gemeente: Achtkarspelen Dantumadiel Dongeradeel Ferwerderadiel Kollumerland en Nieuwkruisland Smallingerland Tytsjerksteradiel

menu regio drachten

Evenementen in de regio

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de regio Drachten

FotoEvenementPlaats
DokkumKerstmarkt Dokkum 2017
Locatie: centrum Dokkum
Wanneer: Op 15 december 2017

De compacte historische binnenstad lijkt gemaakt te zijn voor een kerstmarkt in Charles Dickens sfeer. Tijden van weleer herleven op de... (lees verder)

FerwerdKerstmarkt Ferwerd 2017
Locatie: Hoofdstraat/Hegebeintumerdijk
Wanneer: Op 9 december 2017

Winterwille is een combinatie van een markt, muziek, kunst en cultuur en attracties, in winterse sfeer. Voor meer informatie zie website.... (lees verder)

Drachten5e Willy Sytema=Herfstrit
Locatie: buurtvereniging De Vooruitgang
Wanneer: Op 25 november 2017

De 5e Willy Sytema-Herfstrit wordt georganiseerd door MAC De Wâldbrommers ? Burgum in samenwerking met MAC De Wâlden - Drachten.... (lees verder)

DokkumSinterklaas intocht Dokkum 2017
Locatie: de Dijk centrum Dokkum
Wanneer: Op 18 november 2017

Landelijke Intocht Sinterklaas in Dokkum De landelijke intocht van Sinterklaas vindt dit jaar plaats in Dokkum, een gezellige vestingstad... (lees verder)

DrachtenSinterklaas intocht Drachten 2017
Locatie: Moleneind/Dam Drachten
Wanneer: Op 18 november 2017

Zaterdag 18 november a.s. komt Sint Nicolaas, in gezelschap van zijn Pieten weer in aan Drachten. Via de Pijp zal boot doorvaren en... (lees verder)

DokkumShantyfestival Kleintje Maritiem Dokkum 
Locatie: Grote Breedstraat in Dokkum
Wanneer: Op 30 september 2017

  Op 30 september 2017 organiseert Shantykoor "de Admiraliteitssjongers" Dokkum het "Shantyfestival Kleintje Maritiem" op de Grote... (lees verder)

OenkerkLeeuwarder Courant NaZomerFair
Locatie: Stania State Oentsjerk
Wanneer: Tot en met 17 september 2017

De Leeuwarder Courant organiseert op zaterdag 16 september en zondag 17 september een NaZomerFair. Voor de zesde keer op rij is Landgoed... (lees verder)

DrachtenDrachten Koerst
Locatie: Fries Congrescentrum Drachten
Wanneer: Op 5 mei 2017

Stampende paardenhoeven vliegen over het gras tijdens de zesde editie van Drachten koerst op vrijdag 5 mei 2017 bij het Fries Congres &... (lees verder)

DrachtenDe Havenpuzzelrit
Locatie: Restaurant De Haven
Wanneer: Op 5 juni 2016

De puzzelrit wordt georganiseerd door MAC De Wâlden - Drachten. Iedereen kan meedoen met deze rit. De deelname staat open voor auto`s... (lees verder)

DrachtenBoeken en Kunst markt Drachten
Locatie: Noorderbuurt en Zuiderbuurt
Wanneer: Op 21 mei 2016

Midden in het hart van het winkelgebied, prijzen boekhandelaren en Kunstenaars hun waren aan. Zeer gezellig en mooi te combineren met een... (lees verder)

Navigeer verder:

Per gemeente Evenementen AchtkarspelenEvenementen DantumadielEvenementen DongeradeelEvenementen FerwerderadielEvenementen Kollumerland en NieuwkruislandEvenementen SmallingerlandEvenementen Tytsjerksteradiel
Terug naarEvenementen Provincie FrieslandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Drachten:

Regio's in de provincie Friesland: