Drimble

Evenementen in de Gemeente Ameland

Hieronder staan de evenementen gehouden in de Gemeente Ameland. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

menu gemeente ameland

Evenementen in de Gemeente Ameland

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Ameland staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Ameland. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de Gemeente Ameland

FotoEvenementPlaats
HollumVakantiecursus: Schrijvend Onderweg op Ameland
Locatie: Hotel "De Amelanderkaap" (Hollum)
Wanneer: Tot en met 2 april 2016

Wil jij met coach Johanna van Houten al Schrijvend Onderweg naar een nieuw begin? Wil jij graag relaxt ZINVOL bezig zijn? Ga dan mee met... (lees verder)

NesRôggefeest
Locatie: Dorpskern van Nes
Wanneer: Op 7 augustus 2015

Houd je van straattheater en muziek? Maak dan op vrijdag 7 augustus 2015 de oversteek naar Ameland en bezoek daar in het dorp Nes het... (lees verder)

BallumCultureel Ambachtelijke Dag
Locatie: Ballum
Wanneer: Op 23 juli 2015

Op donderdag 23 juli kun je in Ballum genieten van demonstraties van oude ambachten als dorsen, mutsen plooien, klompen maken, vlas... (lees verder)

NesMadNes Festival
Locatie: Strand Nes
Wanneer: Tot en met 5 juli 2015

MadNes is een duurzaam surf-, skate- en muziekfestival en vindt in 2015 voor de 8e keer plaats op Strand Nes. Een weekend lang genieten de... (lees verder)

HollumMuzikaal Bootwateren
Locatie: Centrum Hollum
Wanneer: Op 20 juni 2015

Op zaterdag 20 juni wordt in Hollum het ?Muzikaal Bootwateren? georganiseerd. De naam ?bootwateren? vindt zijn oorsprong in de... (lees verder)

Buren (Ameland)Klassiekerweekend
Locatie: Ameland
Wanneer: Tot en met 19 april 2015

Van 17 tot 19 april is het weer Klassiekerweekend op Ameland. Voor de liefhebbers een must! Maximaal 100 klassieke auto`s kunnen... (lees verder)

Buren (Ameland)Klein Vaarwater Wandelweekend
Locatie: Vakantiepark Klein Vaarwater (Klein Vaarwaterweg 114, Buren)
Wanneer: Op 11 april 2015

Meedoen met het Klein Vaarwater Wandelweekend betekent actief genieten van het voorjaar op Ameland. Het Wandelweekend biedt de gelegenheid... (lees verder)

HollumVuurtorentrail
Locatie: Sporthal de Slinger (Oranjeweg 30, Hollum)
Wanneer: Tot en met 22 maart 2015

De Vuurtorentrail is een hardloopwedstrijd aan de Westkant van Ameland, met de vuurtoren Bornrif als baken van deze trail. Start en finish... (lees verder)

HollumMTB-Ameland
Locatie: Start: Vakantiepark Boomhiemke
Wanneer: Tot en met 8 maart 2015

De 6de editie van MTB Ameland is op zaterdag 7 en zondag 8 maart. Het mountainbike evenement in de uitdagende en ongerepte natuur van... (lees verder)

Navigeer verder:

Per plaats in deze gemeente Ballum Buren (Ameland) Hollum Nes
Terug naarEvenementen regio WaddeneilandenEvenementen provincie Friesland

Gemeenten in de regio Waddeneilanden:

Regio's in de provincie Friesland: