Evenementen in Hollum

Hieronder staan de evenementen gehouden in Hollum. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over hollum
Plaatsen in deze gemeente Ballum Buren (Ameland) Hollum Nes
Terug naar112 gemeente Ameland112 regio Waddeneilanden112 provincie Friesland112 Nederland

Evenementen in Hollum

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Ameland staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Ameland. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Hollum

FotoEvenementPlaats
HollumVakantiecursus: Schrijvend Onderweg op Ameland
Locatie: Hotel "De Amelanderkaap" (Hollum)
Wanneer: Tot en met 2 april 2016

Wil jij met coach Johanna van Houten al Schrijvend Onderweg naar een nieuw begin? Wil jij graag relaxt ZINVOL bezig zijn? Ga dan mee met... (lees verder)

HollumMuzikaal Bootwateren
Locatie: Centrum Hollum
Wanneer: Op 20 juni 2015

Op zaterdag 20 juni wordt in Hollum het ?Muzikaal Bootwateren? georganiseerd. De naam ?bootwateren? vindt zijn oorsprong in de... (lees verder)

HollumVuurtorentrail
Locatie: Sporthal de Slinger (Oranjeweg 30, Hollum)
Wanneer: Tot en met 22 maart 2015

De Vuurtorentrail is een hardloopwedstrijd aan de Westkant van Ameland, met de vuurtoren Bornrif als baken van deze trail. Start en finish... (lees verder)

HollumMTB-Ameland
Locatie: Start: Vakantiepark Boomhiemke
Wanneer: Tot en met 8 maart 2015

De 6de editie van MTB Ameland is op zaterdag 7 en zondag 8 maart. Het mountainbikeí‚ evenement in de uitdagende en ongerepte natuur van... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Ballum Buren (Ameland) Hollum Nes
Terug naarEvenementen gemeente AmelandEvenementen regio WaddeneilandenEvenementen provincie FrieslandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Waddeneilanden:

Regio's in de provincie Friesland: