Evenementen in Buren (Ameland)

Hieronder staan de evenementen gehouden in Buren (Ameland). De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over buren (ameland)
Plaatsen in deze gemeente Ballum Buren (Ameland) Hollum Nes
Terug naar112 gemeente Ameland112 regio Waddeneilanden112 provincie Friesland112 Nederland

Evenementen in Buren (Ameland)

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Ameland staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Ameland. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Buren (Ameland)

FotoEvenementPlaats
Buren (Ameland)Klassiekerweekend
Locatie: Ameland
Wanneer: Tot en met 19 april 2015

Van 17 tot 19 april is het weer Klassiekerweekend op Ameland. Voor de liefhebbers een must! Maximaal 100 klassieke auto`s kunnen... (lees verder)

Buren (Ameland)Klein Vaarwater Wandelweekend
Locatie: Vakantiepark Klein Vaarwater (Klein Vaarwaterweg 114, Buren)
Wanneer: Op 11 april 2015

Meedoen met het Klein Vaarwater Wandelweekend betekent actief genieten van het voorjaar op Ameland. Het Wandelweekend biedt de gelegenheid... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Ballum Buren (Ameland) Hollum Nes
Terug naarEvenementen gemeente AmelandEvenementen regio WaddeneilandenEvenementen provincie FrieslandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Waddeneilanden:

Regio's in de provincie Friesland: