Drimble

Evenementen in Zeeland

Hieronder staan de evenementen gehouden in Zeeland. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

menu zeeland

Evenementen in Zeeland

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Landerd staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Landerd. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Zeeland

FotoEvenementPlaats
Zeelandvan Boer tot Bord
Locatie: Kerkplein, Zeeland
Wanneer: Tot en met 11 september 2016

Tijdens ?van Boer tot Bord? komen er verschillende kraampjes op het Kerkplein te staan. Dit zorgt voor een lekkere bourgondische sfeer.... (lees verder)

ZeelandSmitskoor treedt op in Nieuwe Hoeven
Locatie: Nieuwe Hoeven te Schaijk
Wanneer: Op 27 januari 2015

Smitskoor uit Reek treedt dinsdagavond 27 januari om 19.00 op in Nieuwe Hoeven te Schaijk. Deze avond zullen Nederlandse en bekende... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Reek Schaijk Zeeland
Terug naarEvenementen gemeente LanderdEvenementen regio Noordoost BrabantEvenementen provincie Noord-BrabantEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Noordoost Brabant:

Regio's in de provincie Noord-Brabant: