Drimble

Evenementen in de regio Breda

Per gemeente: Alphen-Chaam Breda Drimmelen Etten-Leur Oosterhout Wijchen Zundert

menu regio breda

Evenementen in de regio

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de regio Breda

FotoEvenementPlaats
BredaGrote Optocht van Breda | Carnaval
Locatie: Start: Nieuwe Haagdijk
Wanneer: Op 12 februari 2018

De Grote Optocht van ?t Kielegat begint maandag 12 februari om elluf voor één!   De start is bij de Nieuwe Haagdijk, vervolgens gaat... (lees verder)

Etten-LeurGrote Optocht Etten-Leur | Carnaval
Locatie: Start: Oude Bredaseweg
Wanneer: Op 11 februari 2018

De Grote optocht is het jaarlijks hoogtepunt met carnaval.   Deelnemers zijn maanden lang bezig om op deze dag hun act en bouwwerken te... (lees verder)

BredaMUZIEKMIDDAG ELCKERLYC- SPEELLIEDEN
Locatie: Mariëndal
Wanneer: Op 28 januari 2018

De Elckerlyc-speellieden Op zondag 28 januari verzorgen de Elckerlyc-speellieden  in Mariëndal in het Ginneken het jaarlijkse concert... (lees verder)

BredaKerstmarkt Breda 2017
Locatie: centrum Breda
Wanneer: Tot en met 30 december 2017

Met Winterland Breda wil de stad in Noord-Brabant de harten stelen van alle kerstliefhebbers. Genoeg reden om eens een bezoekje te brengen... (lees verder)

BredaParaview Paranormaalbeurs in Breda 2018
Locatie: BREEPARK
Wanneer: Tot en met 10 december 2017

Op zaterdag 9 en zondag 10 december 2017 zal de Paraview Paranormaalbeurs in het Breepark georganiseerd worden. Tijdens deze beurs zijn er... (lees verder)

BredaSieradenbeurs Breda 2017
Locatie: BREEPARK
Wanneer: Tot en met 10 december 2017

Op zaterdag 9 en zondag 10 december 2017 wordt voor de 24ste keer de Sieradenbeurs georganiseerd in Breda. Deze keer zal het in de Breepark... (lees verder)

BredaSinterklaas intocht Breda 2017
Locatie: centrum Breda
Wanneer: Op 18 november 2017

Met bijzonder veel genoegen kunnen wij, Sinterklaas Comité Breda, u mededelen dat ook dit jaar de Goedheiligman Breda zal bezoeken.  ... (lees verder)

ZundertWeek van het Landschap
Locatie: Pannenhoef 4, 4891 TJ Rijsbergen
Wanneer: Tot en met 28 oktober 2017

Kom mee naar buiten ? in elke provincie! in de Week van het Landschap In elke provincie van Nederland wordt een Week van het Landschap... (lees verder)

Lage ZwaluweOpen dag gemaal Schuddebeurs
Locatie: Zwaluwsedijk
Wanneer: Op 22 oktober 2017

Wist u dat 60% van Nederland onder de zeespiegel ligt? Waterschap Brabantse Delta werkt hard aan het behouden van droge voeten bij hevige... (lees verder)

MadeExpositie van amateur schilderkunst in Made  
Locatie: woonkern Made 
Wanneer: Tot en met 1 oktober 2017

In het weekend van 30 september en 1 oktober organiseert de Teken- en Schildergroep V.I.P.P. een expositie van amateur-schilderkunst in SCC... (lees verder)

Navigeer verder:

Per gemeente Evenementen Alphen-ChaamEvenementen BredaEvenementen DrimmelenEvenementen Etten-LeurEvenementen OosterhoutEvenementen WijchenEvenementen Zundert
Terug naarEvenementen Provincie Noord-BrabantEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Made:

Regio's in de provincie Noord-Brabant: