Drimble

Evenementen in de regio Breda

Per gemeente: Alphen-Chaam Breda Drimmelen Etten-Leur Oosterhout Wijchen Zundert

informatie alleen over regio breda

Evenementen in de regio

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de regio Breda

FotoEvenementPlaats
BredaPicasso in de kerk
Locatie: Aan de rand van het Liesbosch
Wanneer: Tot en met 31 augustus 2018

In de prachtige Pastoor van Arskerk aan de rand van het Liesbos is op 22 juni a.s. de opening van een unieke expositie van de Bredase... (lees verder)

BredaPannen op het Dak
Locatie: 8e verdieping Concordiagarage Breda
Wanneer: Tot en met 1 juli 2018

  Pannen op het Dak is het roof top-festival voor fijnproevers en cultuurliefhebbers. Van 22 juni t/m 1 juli 2018 is het 10 zomerdagen... (lees verder)

Oosterhout1 juli Open dag zuivelboerderij de Driehoek
Locatie: Zuivelboerderij de Driehoek
Wanneer: Op 1 juli 2018

Zondag 1 juli organiseert Zuivelboerderij de Driehoek weer een grote open dag! Je kunt een kijkje nemen in de kaasmakerij en in de stallen.... (lees verder)

BredaLiefde, Familie en Vrienden
Locatie: Zuiderlicht
Wanneer: Op 26 juni 2018

Liefde, familie en Vrienden Allemaal hebben we met die drie te maken, toch kunnen we er maar eentje echt kiezen, de andere twee krijg je... (lees verder)

TerheijdenSmile for Scleroderma Framed Beer Festival
Locatie: Café Ons Thuis Terheijden
Wanneer: Op 16 juni 2018

Een geweldig festival voor jong en oud. Met springkussens, schminken, een bierproeverij als rode draad en LIVE-muziek. Alles t.b.v.... (lees verder)

BredaVan Afhankelijkheid naar Zelfstandigheid
Locatie: Zuiderlicht
Wanneer: Op 15 juni 2018

Van Afhankelijkheid naar Zelfstandigheid Voor ieder die ergens verslaafd aan is, geldt, dat er een hoop emotionele lading achter de... (lees verder)

BredaIn Sickness & In Health / met Remco Sas
Locatie: Zuiderlicht
Wanneer: Op 1 juni 2018

Ziekte - Gezondheid - Gezond Leven Alles is energie, het is de frequentie die het verschil maakt. Om onze trilling hoog te houden loopt er... (lees verder)

BredaFilosofische wandeling
Locatie: Mastbos
Wanneer: Op 1 juni 2018

Uniek in Brabant en al helemaal in Breda! Filosofische wandelingen is buiten bewegen terwijl niets moet, maar alles kan. In het... (lees verder)

BredaFilosofische wandeling
Locatie: pinHuisdreef 4, Breda
Wanneer: Op 11 mei 2018

Nieuw in Brabant en al helemaal in Breda! Filosofische wandelingen is buiten bewegen terwijl niets moet, maar alles kan. In het natuurlijke... (lees verder)

BredaFilosofische wandeling
Locatie: Huisdreef 4, Breda
Wanneer: Op 5 mei 2018

Bewegen in de natuur blijkt goed voor je gezondheid en je leeft er langer van! Als het dan ook nog leuk is, weten je gelukshormonen niet... (lees verder)

Navigeer verder:

Per gemeente Evenementen Alphen-ChaamEvenementen BredaEvenementen DrimmelenEvenementen Etten-LeurEvenementen OosterhoutEvenementen WijchenEvenementen Zundert
Terug naarEvenementen Provincie Noord-BrabantEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Breda:

Regio's in de provincie Noord-Brabant: