Drimble

Evenementen in Uden

Hieronder staan de evenementen gehouden in Uden. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over uden

Evenementen in Uden

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Uden staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Uden. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Uden

FotoEvenementPlaats
UdenRingrijden XL dag!
Locatie: Markt, Walcheren
Wanneer: Op 14 juli 2018

Met o.a. het ringrijden op de Markt en een ?van-alles-wat-markt? op de parkeerplaats en het kerkplein. Het kinder ringsteekbaantje... (lees verder)

UdenOpa Oma en kleinkinderendag Langlaufvereniging Bedaf
Locatie: Schansweg 3a Uden (naast gasterij de Pier)
Wanneer: Op 1 oktober 2017

Voor de hele familie van opa oma tot kleinkind een geweldige dag buiten sport en spel beleven. Van 10 uur tot half 4 een vol programma... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Odiliapeel Uden Volkel
Terug naarEvenementen gemeente UdenEvenementen regio Noordoost BrabantEvenementen provincie Noord-BrabantEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Noordoost Brabant:

Regio's in de provincie Noord-Brabant: