Drimble

Evenementen in de regio Tilburg

Per gemeente: Alphen-Chaam Baarle-Nassau Dongen Gilze en Rijen Goirle Hilvarenbeek Oisterwijk Tilburg Waalre

menu regio tilburg

Evenementen in de regio

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de regio Tilburg

FotoEvenementPlaats
's-GravenmoerEngeleninzichtenbeurs
Locatie: De Geubel
Wanneer: Op 11 maart 2018

Zondag 11 maart 2018 wordt de derde Engeleninzichtenbeurs georganiseerd door Engelenpraktijk Angel-Spirits Praktijk Levenskracht Medium... (lees verder)

TilburgOpstoet 2018 | Carnaval
Locatie: Centrum Tilburg
Wanneer: Op 11 februari 2018

De route van d?n Opstoet is dit jaar vooralsnog niet gewijzigd. De route van de Tilburgse optocht loopt al jaren vanaf de Piushaven, via... (lees verder)

Baarle-NassauAll Ellington
Locatie: PlusEtage
Wanneer: Op 16 december 2017

Beroemde en veel minder bekende composities van pianist en bandleider Duke Ellington worden nieuw leven ingeblazen door een hedendaags... (lees verder)

Baarle-NassauKerstmarkt Baarle-Nassau 2017
Locatie: Baarle Centrum
Wanneer: Op 10 december 2017

  Gezellig kerstmarkt in het centrum van Baarle-Nassau, voor elk wat wils......   Voor meer informatie zie website. (lees verder)

Baarle-NassauFilm: Pierrot le Fou
Locatie: PlusEtage
Wanneer: Op 9 december 2017

Een schrijver verlaat zijn echtgenote en zijn geregelde bestaan voor een oude vlam die hem meesleurt in een warnet van intriges en moord,... (lees verder)

Baarle-NassauCaetitu
Locatie: PlusEtage
Wanneer: Op 26 november 2017

Vier doorgewinterde improvisatoren slaan de handen in elkaar. Drummer Martin Blume is een van de belangrijkste vertegenwoordigers van de... (lees verder)

DongenSinterklaas intocht Dongen 2017
Locatie: de Loswal Dongen
Wanneer: Op 19 november 2017

Sinterklaas in Dongen 2017De dagen worden korter en de temperatuur daalt weer. Dit kan maar 1 ding betekenen... over een paar weken zal... (lees verder)

TilburgSinterklaas intocht Tilburg 2017
Locatie: Piushaven
Wanneer: Op 19 november 2017

Sinterklaas komt op zondag 19 november 2017 aan in de Piushaven om 11.30 uur aan de noordzijde. Vanaf 11.00 uur is er muziek aan de haven... (lees verder)

Baarle-NassauNeOropa
Locatie: PlusEtage
Wanneer: Op 18 november 2017

Klarinettist Steven Kamperman heeft met zijn trio twee bijzondere gasten uitgenodigd voor het programma NeOropa: de geniale Franse tubaist... (lees verder)

's-GravenmoerEngelen Inzichtenbeurs
Locatie: De Geubel, Hoofdstraat 4, 5109AC
Wanneer: Op 29 oktober 2017

De Engeleninzichten beurs is een spirituele / paranormale beurs die geheel in het teken staat van Engelen en hun energie. Op de beurs kun... (lees verder)

Navigeer verder:

Per gemeente Evenementen Alphen-ChaamEvenementen Baarle-NassauEvenementen DongenEvenementen Gilze en RijenEvenementen GoirleEvenementen HilvarenbeekEvenementen OisterwijkEvenementen TilburgEvenementen Waalre
Terug naarEvenementen Provincie Noord-BrabantEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio 's-Gravenmoer:

Regio's in de provincie Noord-Brabant: