Evenementen in Volendam

Hieronder staan de evenementen gehouden in Volendam. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over volendam

Evenementen in Volendam

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Edam-Volendam staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Edam-Volendam. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Volendam

FotoEvenementPlaats
Volendamspectaculair Operaconcert Volendams Opera Koor
Locatie: St. Vincentiuskerk te Volendam
Wanneer: Op 21 oktober 2018

Op zondag 21 oktober 2018 om 15:30 uur houdt het Volendams Opera Koor een spectaculair operaconcert in de St. Vincentiuskerk te Volendam.... (lees verder)

VolendamThe Fureys
Locatie: St. Jozef vereniging
Wanneer: Op 12 november 2017

The Fureys, wereldtop in de folkmuziek. Zondag 12 november komen de legendarische Fureys uit Ierland  naar Sint Jozef te Volendam, de... (lees verder)

VolendamVolendammerdag
Locatie: Haven, Volendam
Wanneer: Op 28 juni 2015

Het toeristische plaatsje Volendam is hoe dan ook al een leuke bestemming voor een dagje weg, maar tijdens de Volendammerdag is het... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Beets Edam Hobrede Kwadijk Middelie Oosthuizen Purmer (Edam-Volendam) Schardam Volendam Warder
Terug naarEvenementen gemeente Edam-VolendamEvenementen regio WaterlandEvenementen provincie Noord-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Waterland:

Regio's in de provincie Noord-Holland: