Evenementen in Oosthuizen

Hieronder staan de evenementen gehouden in Oosthuizen. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over oosthuizen

Evenementen in Oosthuizen

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Edam-Volendam staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Edam-Volendam. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Oosthuizen

FotoEvenementPlaats
OosthuizenSummerbreek 2016
Locatie: IJsselmeerdijk 3, Oosthuizen
Wanneer: Tot en met 3 juli 2016

Ons motto luidt: culturele hoogtepunten op Noord-Hollands laagste punt. We zien het als onze missie om een nieuw en regionaal aanbod op het... (lees verder)

OosthuizenKinderfestival bij de Breek
Locatie: Etersheimer Braakweg 6, Oosthuizen
Wanneer: Op 10 mei 2015

Data en tijden- Op 10 mei 2015 van 10:00 tot 17:00 uur. (lees verder)

OosthuizenTheater: C?est le ton qui fait la musique
Locatie: Etersheimer Braakweg 6, Oosthuizen
Wanneer: Tot en met 20 april 2015

Op maandag 13 april en 20 april 2015 is er een theaterstuk met maaltijd: C?est le ton qui fait la musique. Met dit theaterstuk brengen we... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Beets Edam Hobrede Kwadijk Middelie Oosthuizen Purmer (Edam-Volendam) Schardam Volendam Warder
Terug naarEvenementen gemeente Edam-VolendamEvenementen regio WaterlandEvenementen provincie Noord-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Waterland:

Regio's in de provincie Noord-Holland: