Evenementen in Edam

Hieronder staan de evenementen gehouden in Edam. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over edam

Evenementen in Edam

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Edam-Volendam staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Edam-Volendam. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Edam

FotoEvenementPlaats
EdamKaasmarkt Edam
Locatie: Jan Nieuwenhuizenplein 4, Edam
Wanneer: Tot en met 28 augustus 2019

Traditionele kaasmarkten, vanaf 3 juli, op het Jan Nieuwenhuizenplein te Edam. Op de woensdagen wordt op historische wijze uitgebeeld hoe... (lees verder)

EdamAmuse Tour Edam
Locatie: Spuistraat 3, Edam
Wanneer: Op 23 september 2018

Op een dag 7 top restaurants bezoeken? In Edam kan het! Op zondag 23 september 2018 van 12 tot 17 uur vindt wederom de Amusetour Edam... (lees verder)

EdamAvondkaasmarkt Edam
Locatie: Jan Nieuwenhuizenplein 4, Edam
Wanneer: Op 11 augustus 2018

De kaasmarkten in Edam zijn, mag wel gezegd, wereldberoemd! Doorgaans vinden deze overdag plaats in de maanden juli en augustus maar een... (lees verder)

EdamAvondkaasmarkt Edam
Locatie: Jan Nieuwenhuizenplein 4, Edam
Wanneer: Op 12 augustus 2017

Data en tijden- Op 12 augustus 2017 van 17:00 tot 23:00 uur. (lees verder)

EdamSfeervolle Kerstmarkt in Edam
Locatie: Kapsteeg 7, Edam
Wanneer: Op 18 december 2016

Data en tijden- Op 18 december 2016 van 12:00 tot 17:00 uur. (lees verder)

EdamSinterklaas intocht 2016
Locatie: Kettingbrug Edam
Wanneer: Op 13 november 2016

Op zondag 13 november zal Sinterklaas en zijn Pieten weer in het land zijn en in Kettingbrug Edam hun intocht maken. Tijd intocht De... (lees verder)

EdamBrocante in de kerk - Edam
Locatie: Grote Kerk in Edam
Wanneer: Op 6 november 2016

Brocante in de kerk - Edam op zondag 6 november 2016! Met de feestdagen voor de deur moet je zeker naar deze geweldige brocantefair in het... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Beets Edam Hobrede Kwadijk Middelie Oosthuizen Purmer (Edam-Volendam) Schardam Volendam Warder
Terug naarEvenementen gemeente Edam-VolendamEvenementen regio WaterlandEvenementen provincie Noord-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Waterland:

Regio's in de provincie Noord-Holland: