Drimble

Evenementen in Vledder

Hieronder staan de evenementen gehouden in Vledder. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over vledder

Evenementen in Vledder

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Westerveld staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Westerveld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Vledder

FotoEvenementPlaats
VledderExpositie "Ruimte, Rust, Roest"
Locatie: Museum Valse Kunst te Vledder, Drenthe
Wanneer: Tot en met 20 januari 2020

De titel verwijst naar de drie fases in de wording van de beelden van Beemsterboer: het maken van een ruimtelijk object, de rust die ervan... (lees verder)

VledderVan Kunst tot Cash
Locatie: Museum Valse Kunst te Vledder, Drenthe
Wanneer: Tot en met 2 september 2019

Deze expositie is op de bovenverdiepig ingericht en zal op 20 april ludiek worden geopend. Het biedt een overzicht van alle parodien en... (lees verder)

VledderExpositie "Huwelijk in allerlei vormen en details"
Locatie: Museum Valse Kunst te Vledder, Drenthe
Wanneer: Tot en met 1 juli 2019

Terug in de tijd toen het Museum Valse Kunst nog als gemeentehuis van Vledder dienst deed. De eerste expositie van dit jaar bestaat uit... (lees verder)

VledderNeushoorns en reuzenherten uit de Noordzee en mammoeten uit Nijensleek
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 31 januari 2019

Miramar Zeemuseum en het OERmuseum organiseren gezamenlijk een lezing door Dick Mol en Bas van Geel De zuidelijke bocht van de Noordzee... (lees verder)

VledderExpositie Mieke Pontier
Locatie: Museum Vledder
Wanneer: Tot en met 6 januari 2019

Mieke is begonnen als keramist, later (1988) komt daar glas bij en is zij uitgegroeid tot een bekende glaskunstenares. Ze laat zich door de... (lees verder)

VledderBiologische Markt bij de Tuinen van Frederiksoord in Frederiksoord
Locatie: Tourist Info Vledder
Wanneer: Tot en met 2 november 2018

Deze wekelijkse biologische markt vindt plaats iédere zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur op het parkeerterrein van de Tuinen van... (lees verder)

VledderVleddermarkten
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 22 augustus 2018

Op zes dinsdagavonden in de zomervakantie worden er weer de `Vleddermarkten` georganiseerd! Er zijn verschillende kramen,... (lees verder)

VledderKunstProeverij
Locatie: Cafe restaurant De Tippe
Wanneer: Tot en met 30 juli 2018

De laatste zondag van de maand juli is er weer een prachtige kunstmarkt in Vledder namelijk de KunstProeverij! Altijd weer een druk... (lees verder)

VledderKunstProeverij Vledder
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 30 juli 2018

De jaarlijkse KunstProeverij Vledder vindt weer plaats op de laatste zondag in julli! Een super gezellige markt met veel verschillende... (lees verder)

VledderDouwe Elias 40 jaar schilder
Locatie: Museum Vledder
Wanneer: Tot en met 27 juni 2018

Ons seizoen start dit jaar met de expositie "DOUWE ELIAS veertig jaar schilder" Van 31 maart tot en met 26 juni is in Museums Vledder werk... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Boschoord Darp Diever Dieverbrug Doldersum Dwingeloo Frederiksoord Geeuwenbrug Havelte Havelterberg Nijensleek Oude Willem Uffelte Vledder Vledderveen Wapse Wapserveen Wateren Wilhelminaoord Wittelte Zorgvlied
Terug naarEvenementen gemeente WesterveldEvenementen regio MeppelEvenementen provincie DrentheEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Meppel:

Regio's in de provincie Drenthe: